UPRAVA JE U NJEGOVOM SLUČAJU MORALA DA POPUSTI: "Pravilo" koje je do sada važilo je prekršeno! (VIDEO)


IZVOR: Milan Đorđević - 14.02.2024 | 18:08


Nema vremena za odmor.

Foto: FK Hajduk Beška
UPRAVA JE U NJEGOVOM SLUČAJU MORALA DA POPUSTI: "Pravilo" koje je do sada važilo je prekršeno! (VIDEO)

Radi se u Beškoj na visokom nivou već neko vreme, dok je po mnogima aktuelni zimski prelazni rok jedan od boljih u skorijoj istoriji kluba.

Uprava trenutno petoplasiranog tima Vojvođanske lige Jug je odlučila da ove zime dovodi isključivo fudbalere iz višeg ranga, kako bi sigurno ojačali tim za nastavak sezone, ali i sam kvalitet lige je dosta veći, imajući u vidu koja imena će nastupati na proleće u njemu.

Pričali smo već sa direktorom Tatićem o aktuelnoj sezoni i ciljevima u istoj, i tada je Siniša za naš portal izjavio da je plan da se ekipa domogne mesta koje će pružiti šansu da se kroz baraž domognu višeg ranga.

U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda novog zimskog pojačanja, ali je ovoga puta "formula" nešto drugačija. Devetnaestogodišnji Stefan Umićević zadužio je opremu Hajduka iz Beške i u nastavku sezone nastupaće u njihovom dresu.

 

 

Prve fudbalske korake Stefan je napravio baš na terenu Hajduka, gde je nakon par godina stigao do omladinskog fudbala, ali u dresu Feniksa iz Stare Pazove. Leta 2022. godine Umićević je prešao u Železničar iz Inđije, dok je proteklih šest meseci nastupao za Jadran (Golubinci). POGLEDAJ GALERIJU

Prve seniroske korake Stefan je napravio u dresu Železničara upravo u Vojvođanskoj ligi, protekle jeseni je takođe u zonskom stepenu takmičenja igrao mečeve, i sada je došlo vreme da okusi minute i u prvom timu "u svojoj kući". 

Možda je "najmanje" pojačanje, ali samo po njegovoj visini, sigurno novajlija koji budi posebne emocije čelnim ljudima kluba, imajući u vidu da jedan poziv bio dovoljan da se Stefan odluči da se vrati svojoj kući, i da opet zaigra za njegov Hajduk. 

BONUS VIDEO: