USPELI SU DA GA ZADRŽE LETOS, ALI SADA JE ODLAZAK POTVRĐEN: Maksa karijeru nastavlja na novoj adresi!


IZVOR: Milan Đorđević - 12.01.2024 | 13:00


Jedno je sigurno, njegov novi klub neće imati problema sa slobodnim udarcima.

Foto: OFK Bosut
USPELI SU DA GA ZADRŽE LETOS, ALI SADA JE ODLAZAK POTVRĐEN: Maksa karijeru nastavlja na novoj adresi!

Fudbalski klub OFK Bosut za aktuelnu sezonu imao je za cilj da napadne plasman u viši rang takmičenja, ali je jako loše ekipa ušla u takmičarsku godinu.

U uvodne četiri utakmice ekipa je zabeležila isto toliko poraza, i već tada je bilo jasno da će se klub jako teško uključiti u borbu za najviši plasman. Nakon toga napravljena je serija od šest mečeva u kojima su zabeležena pet trijumfa i jedan remi. Trenutno se OFK Bosut nalazi na deobi četvrtog mesta sa 16 osvojenih bodova.

Što se tiče igračkog kadra i aktuelnog transfer perioda, za sada je klub potvrdio samo jedan odlazak. Miloš Maksimović (27) nakon godinu i po dana provedenih u OFK Bosutu, odlučio se da je vreme za promenu sredine.

Foto: OFK Bosut

Maksimović napustio OFK Bosut

Klupsko saopštenje povodom njegovog odlaska prenosimo u celosti:

- Ovim putem želimo da se oglasimo sa informacijom da je jedan od naše braće danas zvanično napustio klub. Reč je o Milošu Maksimoviću poznatijem pod nadimkom Maksa. U prethodne dve sezone ovaj momak pokazao je da slobodan udarac i nije tako teška prilika za postizanje gola, došao u tišini i postao jedan od bitnijih šrafova u ovom pogonu, uklopio se među mangupe i sjajno funkcionisao sa njima. Upoznao je kulturu našeg sela i sa istom se stopio. Naučio šta je rivalitet Martinčana i Kuzminaca iako isti igraju zajedno za Bosut, naučio šta za Bosućane znači pobeda, a šta poraz i uspešno se suočavao sa navijačima koji su uvek imali najviša očekivanja i kad to nije bilo realno. Stekao prijateljstva za ceo život, i postao jedan od nas. Hvala ti Makso na svemu što si uradio za naš klub, vrata OFK Bosuta će ti biti uvek otvorena.. 

Maksimović je u dosadašnjoj karijeri pored OFK Bosuta bio član Jedinstva iz Stare Pazove, Omladinca (Novi Banovci) i Radničkog iz Nove Pazove. Sada je vreme za novi izazov, igrač njegovih karakteristika sigurno neće biti dugo bez angažmana.

BONUS VIDEO: