ŽELJA TRENERA JE ISPUNJENA: Krilni fudbaler je dogovorio saradnju sa jesenjim prvakom!


IZVOR: Milan Đorđević - 26.12.2023 | 15:15


Prvi novajlija je stigao.

Foto: FK Polet Nikinci
ŽELJA TRENERA JE ISPUNJENA: Krilni fudbaler je dogovorio saradnju sa jesenjim prvakom!

Igra tim iz Bačkog Brega svoju četvrtu vezanu sezonu u okviru MFL-a Sombor - 1. razred, bio je konkurent za najviši plasman prošle takmičarske godine, a u aktuelnom prvenstvu je otišao korak dalje.

Sastav Dinama zimsku pauzu provodi na liderskoj poziciji sa dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, odnosno tri u odnosu na trećeplasirani tim na tabeli. Upravo će se između prva tri kluba u ligi na proleće voditi velika borba za što bolji plasman i šansu za odlazak u viši rang. 

Jesenji prvak je do tog zvanja stigao preko 11 trijumfa i samo jednog poraza, jedini "neuspeh" zabeležen je u petom kolu kada je dočekan Polet (Sivac), koji je uspeo da odnese ceo plen minimalnim trijumfom.

Prelazni rok u Bačkom Bregu otvoren je dolaskom Jovana Čvokića (25), reč je o krilnom napadaču koji stiže iz redova Kule, gde je proveo proteklu kalendarsku godinu. Kako se može čuti iz izvora bliskih klubu, Čvokić je bio velika želja trenera Nikole Eleza.

Foto: FK Dinamo 1923 Bački Breg

Čvokić u Dinamu

Krilni fudbaler protekle jeseni bio je redovan u startnoj postavi člana PFL-a Sombor, u karijeri je još branio boje Poleta (Sivac), BSK-a iz Bačkog Brestovca, Lipara, Korduna (Kljaljićevo), Slavije (Pivnice), Crvenke i Bratstva 2018 iz Prigrevice.

Po broju postignutih golova u prvom delu prvenstva sastav Dinama se nalazi an trećem mestu u ligi, 37 puta su uspeli da zatresu mrežu rivala, a taj broj bi dolazak Čvokića trebao biti veći tokom proleća.

BONUS VIDEO: