RAZMIŠLJATE DA LI DA KUPITE SEZONSKU KARTU? Možda vam u donošenju odluke ona pomogne! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 13.07.2023 | 13:52


Sezonska karta vam omogućuje da pratite svoje ljubimce tokom svih mečeva na kojima je Vaš voljni klub domaćin.

Foto: FK Omladinac Novi Banovci
RAZMIŠLJATE DA LI DA KUPITE SEZONSKU KARTU? Možda vam u donošenju odluke ona pomogne! (FOTO GALERIJA)

Fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca sezonu 2022/23 u okviru Srpske lige Vojvodina okončali su na petoj poziciji sa skorom od deset pobeda, 11 remija i sedam poraza.

 

Tokom prethodne takmičarske godine Novobanovčani nisu bili u prilici da ugroze neprikosnoveni Tekstilac iz Odžaka koji je stigao do šampionskog pehara i istorijskog plasmana u Prvu ligu Srbije, ali se u redovima Omladinca nadaju da upravo naredna godina, za njihv klub može biti uspešna i doneti im ono čemu se navijači potajno nadaju, učešću u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Kako bi do navedenog ostvarenja i stigli, svi u klubu su svesni da im je neophodna pomoć i vernih navijača i u tom cilju u prodaju su puštene sezonske ulazice za sezonu 2023/24. Nadaju se u redovima Novobanovčana da će potražnja za godišnjim kartama biti velika, ali su itovremeno pribegli i marketinškom triku, tj. glavni promoter prodaje ulaznica jeste pripadnica lepšeg pola koja poziva svoje sugrađane da kupovinom karte pomognu svom klubu. POGLEDAJ GALERIJU

 

Da podsetimo, naredna 2023/24 sezona, biće deveta uzastopna godina kako se Omladinac takmiči u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog karavana. Ekipa se već nedelju dana nalazi u trenažnom procesu, a proces dovođenja pojačanja je u toku, a sve navedeno trebalo bi da donese konalni rezultat narednog proleća, kada bi Novobanovčani mogli i da proslave plasman u viši rang takmičenja.

 

BONUS VIDEO: