BOMBA: Ljubimac "delija" SLETEO u Antaliju! (FOTO, VIDEO)


IZVOR: Žarko Sokić - 17.01.2023 | 12:43


Dobro poznato lice!

Foto: Starsport
BOMBA: Ljubimac "delija" SLETEO u Antaliju! (FOTO, VIDEO)

Veoma zanimljivo bilo je na aerodromu u Antaliji gde je viđeno jedno veoma poznato lice.

 

Bivši kapiten Crvene zvezde, ali i igrač klubova poput Ajaksa, Viljema drugog, Rode, Mordovije, Malatije i Erzurumspora, Mičel Donald, sleteo je u Tursku gde su ga dočekali ljudi iz Grafičara.

Donald će se priključiti treninzima trenutno drugoplasirane ekipe Prve lige Srbije, a da li će doći do saradnje ostaje da se vidi.

 

 

Odmah po sletanju, Mičel Donald je dao izjavu za naš portal u kojoj je istakao:

- Osećaj je je odličan. Vreme je mnogo bolje nego što je to u Holandiji - istakao je Donald i nastavio:

- Spreman sam u potpunosti za treninge. Prvo moram otići do hotela da se istuširam, ali spreman sam. Razgovaraću sa trenerom i direktorom. Mogu istaći da sam zadovoljan što se nalazim ovde i jedva čekam da se priključim ekipi i treninzima.

Imaala je nova akvizicija Grafičara i šta da poruči navijačima:

- Svi znaju koliko ja volim Srbiju. Tri prelepe godine sam proveo u Crvenoj zvezdi i zna se kakav odmos imam sa "delijama" i ta međusobna ljubav će se nastaviti - istakao je Mičel Donald koji se na aerodromu u Antaliji pojavio u dukserici sa logom "delije sever".

Foto: Žarko Sokić

Bomba prelaznog roka je sletela u Antaliju

 

O situaciji sa Mičelom Donaldom, ali i ostalim dešavanjima u Grafičaru, govorio je i sportski direktor tima sa Senjaka, Dušan Anđelković. On je potvrdio da su pregovori sa nekadašnjim kapitenom Zvezde u toku i da će on trenirati sa klubom:

Sa Donaldom smo u kontaktu oko 20 dana. Mičel Donald dolazi danas u Antaliju. Ja sam sa njim i igrao oko dve godine u timu Zvezde. To je jedno veliko ime, bio je i kapiten Crvene zvezde. Imao je jednu veliku pauzu, on dolazi ovde, treniraće sa nama i mi imamo jedan određeni dogovor sa njim, ali ne mogu ništa više od toga da kažem jer je imao tu dugu pauzu. I on je izrazio želju da dođe, što je uspeh nas u Grafičaru, da jedno takvo ime hoće da dođe, kao što je jedan Luis Ibanjez svojovremeno došao u naš tim. Donald jedva čeka da dođe, mi jedva čekamo da se on pojavi, ali trenutno ništa više od toga ne možemo da kažemo. Mislim da treba svi kao jedna porodica, Crvena zvezda i Grafičar, da brinemo o bivšim igračima. I mislim da je ovo velika stvar za klub, ali i za Prvu ligu Srbije, kao i kada je Luis Ibanjez dolazio. Pošto ja Donalda poznajem, kao što poznajem i ostale starije igrače koji su kod nas i koji su veliki profesionalci, siguran sam da on ne bi došao samo da završi karijeru, već bi dao maksimum. Svi daju maksimum, kako na terenu, tako i u ponašanju van terena i uopšte nemam sumnju da će ako sve bude završeno ovo biti jedan veliki plus za Grafičar i Prvu ligu Srbije - rekao je Anđelković, a ostatak njegove izjave možete pročitati OVDE.

Foto: RFK Grafičar

Dušan Anđelković

 

Dakle, Donald se priključio treninzima Grafičara, a da li će ljubimac "delija" ozvaničiti saradnju sa timom sa Senjaka ostaje da se vidi u danima koji su pred nama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO