POTPIS VREDAN VIŠEG RANGA: Dileme nema - sve propušteno, na proleće će biti nadoknađeno!


IZVOR: Vladimir Vorih - 17.12.2022 | 10:51


Jesenje lovorike su izmakle za samo jedan korak, ali optimizam ne jenjava. Klub je povukao prve korake ka stvaranju ekipe koja će ostvariti željne ciljeve.

Foto: FK BSK 1926 Baćevac
POTPIS VREDAN VIŠEG RANGA: Dileme nema - sve propušteno, na proleće će biti nadoknađeno!

Kiksom u Dudovici u okviru pretposlednjeg 12. jesenjeg kola u okviru Prve beogradske lige - "grupa B" protiv OFK Budućnosti, fudbaleri BSK 1926 iz Baćevca ostali su bez najbolje startne pozicije pred odlučujuće borbe kada je reč o plasmanu u Beogradsku zonu.

 

U Baćevcu ništa ne prepuštaju slučaju. Klupsko rukovodstvo uveliko radi na jačanju rostera, kako bi se ekipa nakon dve godine vratila u četvrti stepen srpskog klupskog fudbala.

Tim povodom, na vernost baćevačkoj ekipi obavezao se sjajni napadač Jovan Jevremović koji u BSK 1926 stiže iz redova kumodraškog Torlaka. Jevremović je igračku karijeru započeo u mlađim kategorijama Čukaričkog, a pre dolaska u Torlak, prve seniorske korake načinio je u redovima BASK-a sa Careve Ćuprije.

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Kreću u pohod ka Beogradskoj zoni - FK BSK 1926 Baćevac

 

Zadovoljstvo dovođenjem velikog pojačanja, istakao je i prvi čovek kluba iz Baćevaca, Slobodan Stanimirović:

- Zadovoljan sam sa onima koji su ostali nakon jesenjeg dela sezone, a prva želja nam se ispunila, doveli smo veliko pojačanje. U završnici su pregovori sa još trojicom i svi u upravi kluba očekujemo da ćemo na proleće imati jaču ekipu i da ćemo se nakon dve godine vratiti u Beogradsku zonu.

Već u prvom kolu nastavka šampionata ekipu BSK 1926 očekuje veliko iskušenje. Tim iz Baćevca gostuje u Vraniču istoimenoj ekipi. Na početku aktuelne sezone BSK 1926 je na svom igrališti ostvario trijumf nad timom iz Vranića rezultatom 2:1.

 

 

 

BONUS VIDEO: