DEVOJČICA (3) BILA KLINIČKI MRTVA, PA POSLE ŠEST MESECI OTKRILA ŠTA JE TE NOĆI DOŽIVELA! Roditelji su se uhvatili za glavu i SAMO SU ZAPLAKALI


IZVOR: Republika - 12.10.2023 | 10:09


Nikom nije bilo jasno odakle devojčici takve informacije pošto nije imala gde da ih pre čuje

Foto: youtube.com/Inside Edition
DEVOJČICA (3) BILA KLINIČKI MRTVA, PA POSLE ŠEST MESECI OTKRILA ŠTA JE TE NOĆI DOŽIVELA! Roditelji su se uhvatili za glavu i SAMO SU ZAPLAKALI

Amerikanka Britani Tomić iz Ohaja otkrila je pre nekoliko dana šta se njenoj trogodišnjoj ćerci desilo početkom proleća posle čega su promenili sve navike u životu.

Njena ćerka doživela je paranormalno iskustvo kada je bila klinički mrtva i tada je, kako je rekla majci i ocu “videla prvo Boga, a onda i Isusa”, što je bilo čudno jer ne samo što su joj roditelji ateisti, već i niko u okolini nije religiozan.

Trogodišnjoj Zoli učestalo je curila krv iz nosa, pa su je roditelji odveli lekaru. Posle nekoliko saveta i pregleda očekivalo se da će joj se stanje primiriti, ali ne. Bilo je još gore.

Kada je krenula krv jedne noći i iz usta, Britani se odsekla od straha i dete je zadržano u bolnici. Pored otkrića da Zola ima apneju, odnosno problem sa disanjem tokom spavanja gde ponekad izgubi vazduh, uočeno je da joj i rast zubića pravi ogroman problem.

Zoli se u bolnici tokom noći stanje toliko pogoršalo da je morala da ode na operacioni sto kako bi joj doktori hirurškim putem pomogli da ubuduće normalnije diše.

Foto: youtube.com/Inside Edition

Britani Tomić bila je šokirana pričom svoje ćerke

Zola je u jednom momentu bila klinički mrtva. Zahvaljujući stručnim doktorima ona je spasena, bila je danima i na infuziji, ali njeno stanje počelo je da se popravlja iz nedelje u nedelju.

Roditelji kao roditelji, pratili su Zolu gotovo ne spavajući narednih meseci. A onda je mala Zola pravo niotkuda jednom pred spavanje, šest meseci posle kliničke smrti majku pitala kada će je Bog ponovo posetiti?

- Upitala sam je šta je gledala pre spavanja i da li joj je neko pričao o Bogu, a ona je rekla da je ‘one teške noći’ kada je umrla jedan čovek sa velikom belom bradom došao i zagrlio ju je. Gledala sam je ćutke ne shvatajući šta mi priča. Rekla mi je da ju joj je Bog rekao da će sve biti u redu. Potom je dodao da će je upoznati sa svojim sinom koji se zove Isus. I on je moju ćerku navodno zagrlio i rekao je da će imati lep život i da ne brine više. Kada je Zola sve ispričala, tresla sam se i plakala. Muž isto. Nismo vernici, baš suprotno. Ali posle ovog slučaja rešili smo da se okrenemo crkvi, onako, umereno, i idemo tamo jednom nedeljno sa Zolom - rekla je Britani Tomić.