(VIDEO) BOLJE DA SU OSTALI KOD KUĆE: Krstarenje se pretvorilo u borbu do smrti!


IZVOR: Republika - 20.02.2018 | 02:12


Krstarenje Južnim Pacifikom pretvorilo se u pakao, kada je 23-očlana porodica počela da se tuče i svađa svakodnevno. Da bi ostali putnici prošli bez modrica morali su da se zaključavaju u kabine i ne izlaze danima iz njih.

Foto: pixabay.com

Foto ilustracija

Putnici na krstarenju u Južnom Pacifiku rekli su da im je putovanje pretvoreno u "krstarenje iz pakla" zbog višednevnih svađa i tuča koje je izazvala proširena 23-očlana porodica, zbog čega su se neki gosti zaključali u kabine da izbegnu nasilje.

Brod Karnival Ledžend stigao je juče u svoju matičnu luku u Melburnu, dan pošto je izgrednička porodica iskrcana iz plovila na vanrednom pristajanju u Novom Južnom Velsu, prenosi agencija AP.  

Policija je saopštila da ispituju incident, a operator putovanja se izvinio zbog remetilačkog ponašanja porodične grupe koja je iskrcana s kruzera, prenosi agencija.

Putnica Lisa Bolito rekla je novinarima da je "velika italijanska porodica" danima napadala Australijance na brodu, da su ljudi bili davljeni i udarani. Ona je takođe kritikovala menadžment broda zbog nedelovanja.  

 

 

Niz tuča pretvorile su brod od raja u borilački klub, piše američki list USA Today.  

Putnici su opisali putovanje kao "krstarenje iz pakla".  

Putnici su rekli da su članovi jedne proširene porodice stalno izazivali svađe sa drugim gostima.