MUŠKARCIMA VILICA OTPADNE KAD PROĐE PORED NJIH: Ovoj policajki bi svi dali da ih HAPSI! (FOTO,VIDEO)


IZVOR: Republika - 10.11.2022 | 18:35


Dijana Ramirez je policajka iz Kolumbije koja je stekla svetsku popularnost zbog svog vrlo atraktivnog izgleda.

Foto: Printscreen
MUŠKARCIMA VILICA OTPADNE KAD PROĐE PORED NJIH: Ovoj policajki bi svi dali da ih HAPSI! (FOTO,VIDEO)

Stekla je popularnost na globalnom nivou zbog svog atraktivnog izgleda i muškarci širom sveta su izjavili da su zaljubljeni u nju. I ne samo to, oni "mole" da im bar ona stavi lisice, prenosi Mondo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Ramirez (@dianelly_17)

Ovakve komentare joj ostavljaju ispod slika na njenom Instagram profilu. Njoj je čast da se bori protiv kriminala i moda i posao internet influensera nije nešto što spada u njenu sferu interesovanja.

- Da imam priliku da ponovo biram čime ću se baviti, ne bih oklevala ni jednog trenutka i ponovo bih odabrala da postanem policajka. Ja sam postala ovo što sam sada zahvaljujući ovoj instituciji - započinje priču Dijana.

Rekla je da se nikada ne bi odrekla svoje karijere zbog drugih profesija poput manekenstva ili influensera.

- Sve u svom životu dugujem nacionalnoj policiji koja je od mene napravila profesionalca i ženu kakva sam danas - dodaje ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Ramirez (@dianelly_17)

Ona je nedavno nominovana za ličnost u policiji koja je imala najveći uticaj na kolumbijsko društvo. Ova nagrada se odnosi i dodeljuje onima koji svojim primerom i profesionalizmom kreiraju digitalni sadržaj koji dopire do velikog broja ljudi.

- Za mene je čast što predstavljam policiju sa ovom nominacijom. Društvene mreže prikazuju moj rad, trud i posvećenost. Svi zajedno doprinosimo napretku našeg društva kao i napretku naše države - zaključuje Dijana.

Ispod svake fotografije Dijane se vide mnogobrojni komentari njenih fanova. Najviše ih ima u muškoj populaciji, naravno. Samo neki od komentara su: "Najlepša policajka na svetu"; "Lepa, zgodna i harizmatična - šta više tražiti od žene?" i "Prelepa je, obožavam je!".

Bonus video: