Biram Srbiju, biram kancelariju na planini


IZVOR: Republika - 14.06.2021 | 11:42


Srbija ovog leta nudi, ne samo destinacije koje odgovaraju na gotovo svaki zahtev turista za odmorom, već uspeva da obraduje i one koji i leti moraju da rade. Zato Vas Turistička organizacija Srbije poziva u Serbia open office.

Foto: Stock

Nije pravi odmor, ali može da bude više od toga. Divčibarski Serbia open office. Ovaj koncept rada i odmora podrazumeva da ste svoju kancelariju i radne obaveze izmestili u ambijent po Vašem ukusu. Svoj radni dan okružili  šumskim pejzažima i cvrkutom ptica. Ofis ste uredili tako da ga jutrom kupa i greje planinsko sunce. Tako da vas divčibarska energija motiviše i ne dopušta da se zamorite.

Samo nekoliko dana rada na Divčibarama pružiće vam priliku da se uverite da je Divčibare jedno od atraktivnijih mesta u Srbiji. I za radne i za sate posle rada. Za sve svoje obaveze koje sa ove destinacije obavljate online, u hotelima i smeštajnim kapacitetima koji nude uslugu Serbia open office, možete računati na celodnevnu aj ti podršku. U ponudi se mogu naći i koriščenje konferencijske sale, prostor za eventualne sastanke isl. Još važnije je da Vaša kancelarija ima planinsku svežinu, pogled koji odmara čak i tokom najtežih radnih izazova i avanturu koja motiviše da obaveze završite tačno i brzo, kako biste se joj se prepustili.

Foto: Miroslav Jeremić/Marko Terzić

Ponuda na vrhu podrazumeva da digitalni nomadi na raspolaganju imaju welnes i spa tretmane, podršku i pomoć u organizovanju popodnevnih i vikend aktivnosti. Savete za što sadržajnije radno i slobodno vreme.
Svaki trenutak na Divčibarama, za obožavaoce ove destinacije, vredi kao dan u gradu. Ipak ako se zaželite grada, Valjevo je 38 kilometara udaljeno, a Beograd svega stotinu.

Foto: Dragan Bosnić

Posle radnih sati na Divčibarama ne treba propustiti brojne visoravni sa kojih se pruža neverovatan pogled na planinu Maljen i maljenski vis obrastao šumom.
Pešačke i biciklističke staze provešće vas kroz najlepše predele i vratitit snagu za novi radni dan. A ako vam je i dopuna adrenalinom potrebna, usudite se, probajte divčibarski paraglajding!
Ovog leta, odmorite se na poslu! Birajte Serbia open office, birajte Divčibare!