(FOTO) STIGLI SU - Samsung Galaxy Note20 serija dostupna u Srbiji


IZVOR: Republika - 21.08.2020 | 12:49


Dva nova flegšip telefona iz Samsung Galaxy Note20 serije stigla su u Srbiju, a njihova zvanična prodaja počela je danas. Galaxy Note20 Ultra biće dostupan u mistično bronzanoj, crnoj i beloj boji, dok će Note20 model biti dostupan u mistično bronzanoj, zelenoj i sivoj boji.

Foto: Promo foto

Galaxy-Note20-Ultra

Pored nove Galaxy Note20 serije, danas počinje i prodaja novog Samsung Galaxy Tab S7 i S7+ tableta, kao i inovativnih Galaxy Buds Live bežičnih slušalica, koje se odlično dopunjuju sa novom Note serijom pametnih telefona.

Foto: Promo foto

Galaxy Note serija je uvek bila simbol vrhunskih performansi, produktivnosti i zabave, dok je nova serija najmoćnija do sada. Ovi uređaji imaju sve osobine kompjutera i omogućavaju korisnicima da uživaju u kreiranju foto i video sadržaja, ali i u gejmingu, kao pravi profesionalci.

Vrhunska zabava sa dosta iznenađenja

I na polju zabave Note20 serija donosi nova iznenađenja. Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom Microsoft korisnicima će biti omogućeno igranje omiljenih igrica sa kompjutera u verodostojnoj rezoluciji. Upravo će performanse na polju gaminga korisnici imati priliku da isprobaju od danas do 23. avgusta, u Rajićeva šoping centru, gde će biti održano takmičenje, predvođeno uticajnim influenserom i gejmerom, Stefanom Perićem, poznatijim kao Supreme Nexus.

 
$bp("Brid_98013557", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

- Od nastanka serije, Galaxy Note pametni telefoni predstavljaju moćan spoj vrhunskih performansi i elegantnog dizajna. Galaxy Note20 i Note20 Ultra donose opcije koje će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih korisnika - izjavio je Milan Vujović, direktor odeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju u kompaniji Samsung Electronics.

Foto: Promo foto

Tradicionalna S Pen olovka dolazi sa unapređenim performansama, uz Samsung Notes koji automatski konvertuje rukom pisane beleške korisnika u digitalni dokument različitih formata kao što su Word ili PDF.  Jednostavnost povezivanja Note20 serije sa drugim uređajima, omogućava korisnicima da sa lakoćom svoje beleške prepravljaju ili dele na tabletima i računarima.

Foto: Promo foto

Ono što je savremenim korisnicima jedna od najvažnijih karakteristika pametnih telefona je kvalitetna kamera, koja sada dolazi sa 8K rezolucijom idealnom za pravljenje vrhunskih snimaka profesionalnog ranga.

Foto: Promo foto

Kamera na Galaxy Note20 Ultra modelu sa širokougaonim objektivom od 108 megapiksela, beleži i najsitnije detalje, tako da fotografije i video snimci izgledaju onako kako ih vidi ljudsko oko. Posebna pogodnost je Pro Video režim sa opcijama za profesionalni fokus i zumiranje u Full HD rezoluciji.

Foto: Promo foto

Galaxy Note20 Ultra biće dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 146.999 RSD, dok će Note20 model biti dostupan po početnoj ceni od 115.999 RSD.