Imao je "mikropenis, jedan testis i bolesne seksualne želje": Dokument koji je razotkrio Hitlera


IZVOR: telegraf - 25.07.2020 | 17:48


Adolf Hitler je stigao na vlast kao kancelar Nemačke 1933. pre nego što je postao firer godinu dana kasnije. Njegova ekspanzionistička ideologija dovela je do Drugog svetskog rata, a njegov poremećeni pogled na svet doveo je do pokolja šest miliona Jevreja. Ali, jedan od najbrutalnijih tiranina u istoriji bio je na misiji da se osveti za svoje nedostatke u životu, tvrde medicinski radnici koji su doprineli psihološkom profilu Hitlera.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Adolf Hitler

Američka Kancelarija za strateške službe, preteča CIA, naručila je 1943. godine dr Henriju Mareju da prouči Hitlerovu ličnost u okviru istrage Valtera Langera "Psihološka analiza Adolfa Hitlera, njegovog života i legenda".

Dr Henri Marej je u svom izveštaju na 229 strana opisao Hitlera kao "paranoičnu olupinu nesposobnu za normalne ljudske odnose".

- Zauvek je nemoguće nadati se bilo kakvom milosrđu ili humanom postupanju od njega - dodao je Marej.

Prema izveštaju Hitler je patio od nepodnošljivog osećanja inferiornosti, koje uglavnom potiče iz njegovog malog, slabog i bolesnog fizičkog izgleda.

Sa svojom nesigurnošću borio se tako što je obožavao "brutalnu snagu, fizičku silu, bezobzirnu dominaciju i vojno osvajanje".

Čak i seksualno Hitler je opisan kao "punokrvni mazohista", koji je ponižavao i zlostavljao svoje partnere, prenosi britanski Ekspres.

- Nemoguć da pokaže svoju moć nad ženom, to je nadoknađivao pokazivanjem nenadmašne moći pred muškarcima u svetu uopšte - dodaje doktor.

Foto: pixabay.com

Opširan izveštaj pokazuje da je Hitler imao "mikropenis, jedan testis i primoravao je žene da ga šutiraju i vrše veliku nuždu po njemu".

Langer je zaključio da Hitler nije bio sposoban za normalan seks, a čak se navodi da se upuštao u seksualne odnose sa svojom nećakom Geli Raubal.

Navodno je to rekla njegovoj pristalici Otou Štraseru, koji je kasnije pobegao od režima.

O bizarnom fetišu govorio je i nacista Ernst Rohm tokom jednog izlaska, kada je ta informacija stigla i do američkog špijuna.

Rohm je takođe otkrio da je Hitler voleo i seljanke.

- Voleo je kada ih vidi u polju i kada se sagnu tako da može da vidi njihovu pozadinu, posebno ako imaju velike zadnjice - rekao je navodno Rohm.

Nemačka filmska zvezda Renata Muler navodno je morala da šutne Hitlera dok je ležao na podu tokom seksa. Ona se kasnije ubila.

Foto: Tanjug/AP

Dr Marej je zaključio da je veliki deo njegovog besa proistekao iz Edipovog kompleksa - ljubav prema majci i mržnja prema ocu - koji je razvio kada je slučajno video da njegovi roditelji imaju seks.

Hitler je poštovao oca, ali ga je doživljavao kao neprijatelja koji je vladao porodicom "tiranskom strogošću i nepravdom".

Prema izveštaju, Hitler je zavideo muškoj moći svog oca i sanjao je da ga ponižava kako bi ponovo uspostavio "izgubljenu slavu svoje majke".

Čak i na vrhuncu svoje moći, Hitler je patio od čestih emocionalnih kolapsa zbog griže savesti, primetio je lekar.

- Imao je noćne more zbog griže savesti - napisao je doktor u izveštaju.

Dr Marej na kraju objašnjava da je na Jevrejima Hitler projektovao lične frustracije i propuste, jer oni "nisu uzvratili pesnicama i oružjem".