Idealan posao! Traže osobu koja će samo nositi papuče i dobiti 5.000 evra


IZVOR: Republika - 28.10.2019 | 07:08


Zamislite da morate ceo dan da nosite papuče i da za to zaradite oko 400 evra mesečno? Odlično. Kompanija "Bedroom Athletics" na svojim je društvenim mrežama objavila konkurs u kojem traži nekoliko ljudi koji će testirati papuče i za taj posao dobiti platu.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Ovo je verovatno posao iz snova za mnoge osobe – hodati po kući u papučama i zaraditi. Od osoba koje će dobiti posao traži se da 12 sati dnevno provedu u tim papučama.

Ugovor traje 12 meseci i osoba će svakog meseca dobiti druge papuče kako bi testirala njihovu efikasnost. To znači da će zaposleni dobiti oko 5.000 evra za godinu dana kako bi testirali različite papuče.

- Biti plaćen za nošenje papuča ceo dan možda izgleda kao prilično trivijalan posao, ali nama je jako važno da naši proizvodi budu dobrog kvaliteta i da budu udobni svima koji ih odaberu za nošenje. Stoga verujemo da će tzv. tester za papuče našem timu biti od velike važnosti u sticanju uvida i povratnih informacija za unapređenje naših papuča - naveo je u saopštenju direktor kompanije Hovard Weter.

Prijave za posao primaju se do 18. novembra pa svi zainteresovani požurite da vam ne pobegne ova savršena prilika za nošenjem papuča ceo dan.