BUDVA, LJUBAV KOJA TRAJE


IZVOR: Sponzorisani tekst - 19.07.2019 | 13:27


Postoji mnogo razloga zašto je Budva omiljena destinacija turistima iz Srbije , ali jedan je svakako najvažniji - LJUBAV!

Foto: Promo foto

Krajnje je vrijeme da počnete da pakujete svoje kofere, ukoliko već niste na budvanskoj rivijeri!

Pred nama su sunčani i vreli ljetnji dani, a temperatura mora od 25 stepeni primamljiva je za pravo osvježenje na najljepšem dijelu Jadrana!

Foto: Promo foto

Niz atraktivnih manifestacija još jednom je Budvu krupnim koracima uveo u ljeto prepuno turista sa svih strana svijeta, obećavajući dobar provod i fantastičan odmor i ove godine!

Dolazak u Budvu je povratak kući, povratak prijateljima koje poznajemo decenijama, skrivenim mjestima koje dijelimo samo sa posebnim ljudima , kulturnim sadržajima koje volimo više od 30 godina.

Foto: Promo foto

Ne postoji manje mjesto na svijetu koje raznolikošću svojih prirodnih ljepota i bogatstvom svoje ponude privlači više turista tokom cijele godine, nego Budva!

Samo u Budvi u jeku turističke sezone četvoročlana porodica može ljetovati u apartmanima već od 35 eura dnevno, ručak sa kuvanim jelom ćete, u mnogim restoranima, platiti u prosjeku od 4 do 5 eura, a sve ostale cijene su na nivou prošlogodišnjih, prilagodljive svačijem džepu, zavisno od toga da li jedete paštu i picu, roštiljsko meso ili ribu i morske plodove.

Foto: Promo foto

Boravak u hotelima sa 3 zvjezdice iznosi od 35 eura po osobi u dvokrevetnoj sobi sa uključenim doručkom, pa naviše.

Ekskluzivnosti u Budvi ne nedostaje, ukoliko je poželite, pa tako u pojedinim objektima, na samoj obali, prenoćište ćete platiti i par stotina eura po osobi! Za taj novac, vjerovatno, možete poželjeti i ptičije mlijeko za doručak!

Još jedno uspješno ljeto uveliko je počelo na budvanskoj rivijeri! POGLEDAJ GALERIJU

Čiste i uređene plaže sa mobilijarom koji je besplatan posle 17 sati očekuju vas da dođete!

Očekuju vas i otvorene pozorišne scene Grada teatra, prelijepe terase sa pogledom na pučinu i najljepše zalaske sunca, očekuju vas i spektakularni koncerti krajem avgusta u Petrovcu, etno večeri na trgovima i još mnogo lijepih dešavanja sve do sredine oktobra.

Što je najvažnije od svega, očekuje vas topli stisak ruke prijatelja čije kuće će postati vaš dom na moru!