(VIDEO) Venčanje sa najčudnijim fotografom: Ona ne gubi strpljenje dok se nameštate za slikanje!


IZVOR: Republika - 30.04.2019 | 06:49


Većina ljudi angažira profesionalnog fotografa za svoje vjenčanje, ali jedan engleski par je odlučio probati nešto drugačije.

Naime, Megan (Meghan) i Geri (Garry) su pružili priliku Evi, androidu kompanije "Service Robots", da fotografira njihove goste. 

Inžinjeri su dizajnirali Evu tako da se može kretati po prethodno određenom prostoru i uz pomoć svojih senzora prepozna ljude koji se nađu ispred nje.

Kada se to desi, ona će ih pitati jesu li zainteresovani za fotografiranje i ponuditi im da izaberu nekoliko opcija na njenoj površini. 

Ako su zadovoljni napravljenom fotografijom, gosti je mogu odštampati na uređaju u blizini ili istog trenutka podeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Mladenci su bili oduševljeni kako je Eva obavila svoj zadatak, a pozitivne reakcije nisu izostale ni od njihovih gostiju, prenose mediji.

Ipak, Megan i Geri su, osim nje, angažovali i pravog fotografa pa sada imaju profesionalne urađene fotografije sa svadbe zajedno s onim zabavnijeg karaktera koje je napravio robot.