Triglav putno osiguranje - Da putujete bezbrižni


IZVOR: Republika - 13.07.2022 | 07:20


Stigao je trenutak za dugo očekivano letovanje. Spremni ste za leškarenje na peščanoj plaži uz šum morskih talasa, odlazak na planinu i aktivnosti u prirodi ili obilazak istorijskih lokaliteta u poznatim metropolama, gde ćete videti različite znamenitosti i saznati nešto novo.

Foto: Triglav
Triglav putno osiguranje - Da putujete bezbrižni

Šta god da ste odlučili, da biste na odmor krenuli potpuno rasterećeni i kući se vratili samo sa lepim uspomenama, bez dvoumljenja ugovorite putno zdravstveno osiguranje.

To će vam pružiti finansijsku sigurnost u okviru ugovorene osiguravajuće sume za pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transporta, jer vas na putovanjima mogu iznenaditi bolest i nepredviđene situacije. Korisnicima smo omogućili i ugovaranje proširenja osiguranja za slučaj bolesti Covid-19 izazvane virusom SARS COV-2 do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 evra.

Kupovinom na portalu e.Triglav možete ostvariti poseban popust od 10%. Samo nekoliko klikova je dovoljno da se osigurate i realizujete popust. Svaki kupac polisu dobija na svoju e-mail adresu, a osnovne podatke SMS-om, bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

Foto: Triglav

 

Pored toga, putno osiguranje se može ugovoriti u nekoj od poslovnica i partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan vam je 24 sata na tel: + 381 11 41 44 105. Isto  tako, ukoliko imate pristup internetu/WiFi mreži, štetu možete prijaviti jednostavnim skeniranjem QR koda sa naše stranice i to bez dodatnih troškova. 

O svim navedenim osnovnim, dopunskim, kao i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja, kao i na internet stranici www.triglav.rs.