SVE LJUBAVI ŠER: Tom Kruz je bio najbolji u krevetu, a OVO je njena prva ljubav!


IZVOR: Republika - 18.09.2018 | 22:47


Američka pevačica i glumica Šer priznala je da je svojevremeno imala kratku romansu sa kolegom Tomom Kruzom. Upoznali su se na venčanju Šona Pena i Madone, a ono što ih je spojilo je, kako kaže glumica, disleksija.

Foto: facebook.com/Dish Nation/Cher

Šer nekad i sad

Šer je priznala da je uživala u toj vezi i da su oboje osetili privlačnost kada su se prvi put upoznali 1985. godine. Interesantno je da su se upoznali tokom Madoninog venčanja sa Šonom Penom u Malibuu te godine, kada je Tom imao 22 godine i bio poznat po filmu "Risky Business".

Ipak, ono što ih je zbližilo, bila je disleksija, prenosi Pipl. 


"Gomila ljudi sa disleksijom bila je pozvana u Belu kuću, a Tom i ja smo oboje disleksični. Nismo odmah započeli vezu, ali smo se tu definitivno konektovali." 

Foto: instagram.com/tomcruiseofficial_

Šer kaže da Toma Kruza smatra jednim od pet najboljih ljubavnika sa kojima je bila. Tvrdi da su ostali u kontaktu, ali da ne pričaju o njegovim verovanjima, jer ona to "ne razume".

Ona je pomenula i vezu sa Valom Kilmerom, dodavši da "dok su se ljubili, imala je osećaj da će joj se glava otkinuti od tela", dok je za Roba Kamiletija, njujorškog pekara i glumca, rekla da je verovatno njena prava ljubav.

Ona je priznala da kao izuzetne ljubavnike pamti i Sonija Bonoa, Ričija Samboru i Džina Simonsa. 

Šer, koja sada ima 72 godine, požalila se Kordinu da sada ima prilično jadan ljubavni život, tako da "ove nedelje, nažalost, nema dečka, ali ga intenzivno traži".