RODITELJI GA OSTAVILI 36 SATI NAKON ROĐENJA JER JE "PREVIŠE RUŽAN": Iako ga smatraju ČUDOVIŠTEM, kontaktirao ih je, a oni ga odbili na NAJJADNIJI NAČIN!


IZVOR: N.J. - 04.03.2023 | 16:10


Roditelji su ga ostavili 36 sati nakon rođenja, zato što je "previše ružan".

Foto: YouTube/ LADbible TV
RODITELJI GA OSTAVILI 36 SATI NAKON ROĐENJA JER JE "PREVIŠE RUŽAN": Iako ga smatraju ČUDOVIŠTEM, kontaktirao ih je, a oni ga odbili na NAJJADNIJI NAČIN!

Džonatan Lankaster je muškarac koji je rođen sa sindromom koji se zovi Tričer Kolins. Samo 36 sati nakon rođenja, roditelji su ga napustili zbog fizičkog izgleda, iako je bio beba. Smatrali su da izgleda kao čudovište. Kada je napunio pet godina usvojila ga je jedna žena.

- Rekli su socijalnim radnicima i lekarima u bolnici da ne žele da me upoznaju drugi članovi njihove porodice.. Tek kad sam napunio 25 godina, bio sam emocionalno stabilan da pročitam svoje papire o usvajanju. Moj oblik Tičer Kolinsa naziva se "sporadičnim". Rečeno je da utiče na 1 od 50 000 ljudi na različite načine. U mom slučaju, moje uši su presavijene i male. Sviđa mi se činjenica da izgledaju poput Barta Simpsona. Nemam jagodice, a oči mi padaju na dole - iskreno priča za "Insajder".

Foto: YouTube/ LADbible TV

Džonatan daje intervju

Progovorio je o ženi koja ga je usvojila.

- Uvek mi je govorila da kada me je prvi put videla, nije mogla da skine osmeh sa lica. Odradila je fantastičan posao tako što me je štitila - priča.

On je normalno išao u osnovnu školu i bio je popularan, ali kada je krenuo u srednju niko nije želeo da mu bude prijatelj.

- Pokrili bi oči, podigli uši i šalili se da je moj rođendan na "Noć veštica" - priseća se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jono Lancaster (@jonolanc)

Zaljubio se

Onda se zaljubio u devojku koja je radila sa njim u baru.

- Mislio sam da je ona najbolja osoba ikada. Nisam mogao da zamislim da bi se ta devojka zanimala za mene. Zbližili smo se, a ona me pozvala na piće.


Jedne noći ga je poljubila i rekla mu: "Volim tvoje lice."


- Stalno se vraćam na njen komentar. Verovao sam da je moje lice užasno, ali od tog trenutka sam pomislio: "I ja ga volim".

2009. godine obratio se roditeljima

Napisao im je pismo i rekao da bi voleo da ih upozna. Nekoliko dana kasnije stigao je odgovor od advokata gde je pisalo da nisu otvoreni ni za kakav kontakt sa njim i da će svaki dalji njegov pokušaj biti ignorisan, piše "Tajms nju".

-  Bilo je poražavajuće - objašnjava.

BONUS VIDEO: