DECI NE DAM DA SPAVAJU: Naizgled bizaran razlog ove majke podržali roditelji, evo zbog čega


IZVOR: N.J. - 08.02.2023 | 10:05


Ova majka napravila je opštu buru na mrežama kada je otkrila šta zabranjuje deci.

Foto: Instagram/ tc.huck
DECI NE DAM DA SPAVAJU: Naizgled bizaran razlog ove majke podržali roditelji, evo zbog čega

Tara Hak preduzela je za mnoge nerazumljiv korak. Naime, ona je izbezumila korisnike društvenih mreža kada je otkrila šta zabranjuje deci. I možda ćete prvo pomisliti da zabranjuje slatkiše ili crtane filmove, a ona zapravo zabranjuje deci da spavaju na drugom mestu osim kod njih kući. Odnosno, deci nije dozvoljeno da prespavaju kod drugara iz škole zbog čega je mnogi osuđuju i tvrde da im uništava detinjstvo.

- Nepopularna roditeljska mišljenja: Ne dopuštam spavanje, škola i kućni poslovi moraju buti gotovi, ne ograničavam vreme ispred ekrana, i ako ne budu jeli ono što ja jedem, neće jesti uopšte - rekla je ona.

Ova izjava pogodila je roditelje pravo u živac.

- Ljudi mi šalju ružne poruke, žele mi smrt, a sve zato što ne dopuštam spavanje - objasnila je nakon što je njen video o roditeljstvu postao viralan.

Foto: Instagram/ tc.huck

Mama Tara se snima

Mama je pojasnila da dopušta svojoj djeci da se zabavljaju i odlaze kod prijatelja, ali pre spavanja ih mora pokupiti.

 - Ne znaš šta će se dogoditi i to nema nikakve veze s tim što ja ne verujem svojoj deci. Nema to veze s tim što ja ne želim da se moja deca zabavljaju, nema veze ni sa čim osim sa činjenicom da ne možeš biti siguran da se tvojoj deci nešto neće dogoditi u tuđoj kući. Čak i ako verujete tim ljudima da bi kod njih mogli ostati i starija braća i sestre, roditelji, prijatelji, postoji milion drugih faktora. Postoji previše drugih faktora zbog kojih nisam spremna da rizikujem sigurnost svoje dece da bi prespavali - istakla je.

Pedijatar Sara Daglas rekla je za "Tudej" da bi roditelji trebalo da budu oprezni kao i da je normalno da se boje seksualnog napada, droge, alkohola i maltretiranja koji se događaju i tokom spavanja.

Mnogi su je kritikovali i istakli kako uništava detinjstvo deci, kao i da će joj deca tek postati problematična zbog svih ograničenja koja imaju, piše "Dejli mejl". Takođe, drugi su je podržali i rekli da nikada neće dopustiti da dete spava kod prijatelja ako znaju da imaju problematične roditelje.

BONUS VIDEO: