ŠTITE JE VIŠE I OD VELIKIH ZVEZDA: Zbog fatalne gimnastičarke KLUB unajmio telohranitelje - lepota joj donela samo probleme!


IZVOR: N.J. - 18.01.2023 | 10:10


Čak je i gimnastičarkama potrebna zaštita, evo o čemu se radi.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ livvydunne
ŠTITE JE VIŠE I OD VELIKIH ZVEZDA: Zbog fatalne gimnastičarke KLUB unajmio telohranitelje - lepota joj donela samo probleme!

Miljenica društvenih mreža, Olivia Dan doživela je neprijatnost na takmičenju zbog čega je njen klub morao da angažuje telohranitelje. Naime, tokom takmičenja zbog njenih koleginica i nje okupilo se mnogo strastvenih obožavaoca. Osim što je poznata po izuzetnim uspesima, sa samo 20 godina, pažnju skreće i zbog neverovatne lepote što joj ovih dana stvara samo probleme. Nju prati skoro sedam miliona ljudi na društvenim mrežama i nikako ne može da se otrgne pažnji muškaraca.

Trener gimnastike Džej Klark rekao je da će biti unajmljena zaštita ispred svlačionice, hotela i autobusa kada negde putuju kako niko ne bi ometao takmičarke.

- Telohranitelj će biti tu da stvori "zid" koji će svakoga zaštititi. Želimo da budemo dostupni našim obožavaocima i deci,  kada je reč o autogramima, ali isto tako ne možemo zabijati glavu u pesak. Hoćemo da znamo da su svi sigurni - rekao je Klark za "Toronto Sun".

Pogledajte njene fotografije u galeriji:

POGLEDAJ GALERIJU

Škola takođe razmišlja o promeni politike kako bi se pozabavili pristupačnošću sportista prema navijačima. Klark je rekao da je gimnastičarima uvek bilo dopušteno da se popnu na tribine i komuniciraju nakon takmičenja.

Inače, nedavno je gimnastičarka zamolila fanove da imaju malo više poštovanja nakon što su na tribinama skandirali za nju i to iako se nije takmičila zbog povrede koju je imala. Video je kružio društvenim mrežama i zasnivao se na povicima muške grupe kada je ženski tim izlazio sa terena. Takođe, oni su morali da pomere autobus koji služi za prevoz takmičarki kako bi ih izbegli gomilu navijača.

BONUS VIDEO: