NJU ZOVU KRALJICOM PLASTIČNE HIRURGIJE: Muškarci oduševljeni, novim videom pokazala BAŠ PREVIŠE, a sada se priprema za novu turu operacija! (VIDEO)


IZVOR: N.J. - 05.12.2022 | 17:00


Kod nje ne važi ono "manje je više".

Foto: Instagram/@tara_jayn3
NJU ZOVU KRALJICOM PLASTIČNE HIRURGIJE: Muškarci oduševljeni, novim videom pokazala BAŠ PREVIŠE, a sada se priprema za novu turu operacija! (VIDEO)

Kraljica plastične hirurgije Tara Džejn iz Australije objavila je još jednu provokativnu fotografiju.

U nedavnom postu objavljenom u subotu, kraljica plastične hirurgije pokazala je ogromne silikone dok je pozirala. Iako na sebi često nema mnogo garderobe, te nekada pozira i potpuno naga, sada je obukla crvenu haljinu dok je pozirala u selfi videu na Instagramu, prenosi "Dejli star".

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ tara_jayn3

Tara Džejn se slika

Lepotica, kako je mnogi nazivaju, bila je upadljivo našminkana, a njen izgled izaziva oprečne reakcije. Video materijal uglavnom se dopada Tarinim pratiocima i "sakuplja" i po nekoliko hiljada pregleda. Muškarci su oduševljeni njenim izgledom, te su ispod videa komentarisali:

"Tako ti je lepo", "Predivna", "Apsolutno savršena", "Zapanjujuće izgledaš", "Savršena si", naglašavali su ispod njenog videa, dok je negativnih komentara bilo znatno manje.

Tara je postala jedna od najvećih zvezda društvenih medija zahvaljujući svom ekstremnom izgledu i oštrim izlaganjima u TV intervjuima. Ranije ove godine potvrdila je da će ići u Istanbul na još jedan u nizu hirurških zahvata. Otkrila je planove za operaciju podizanja lica i povećanja grudi kako bi dodatno uvećala svoje poprsje.

Influenserka se takođe želi podvrgnuti novom hirurškom zahvatu koji trajno menja boju očiju.

Dok neki kažu da je njen izgled ekstreman, Tara ga apsolutno voli.

- Kod mene ne znači manje je više. Što više, to bolje - priznaje ona.

Kako se vama dopada Tara?

BONUS VIDEO: