POGLEDAJTE NAJLEPŠU BARBI KUĆU! Sve je sama osmislila, svaki detalj je roze, čak se i kupa u pink boji! (FOTO/VIDEO)


IZVOR: N.J. - 06.11.2022 | 18:00


Od ovolike količine roze boje zaboleće vas oči, spremite se da vidite najluđu i najlepšu kuću u isto vreme!

Foto: Izvor: Printscreen/TikTok/brunabarbieoficial
POGLEDAJTE NAJLEPŠU BARBI KUĆU! Sve je sama osmislila, svaki detalj je roze, čak se i kupa u pink boji! (FOTO/VIDEO)

Barbi, kako sebe naziva odlučila je da živi u pravoj kući za lutke. Ona je kompletno renovirala svoj dom i to naravno u roze boju. U njenoj kući nema apsolutno ništa što nije roze boje, a mislila je na svaki detalj. U dogovoru sa majstorima počela je od fasade koja je ubrzo dobila jaku pink nijansu.

Unutrašnjost bazena je nešto svetlija, i njemu je posetila posebnu pažnju. Takođe, ona je dodala posebnu tečnost kako bi se kupala u roze boji. Kada je reč o unutrašnjosti kuće, pobrinula se da svaki detalj bude pažljivo osmišljen kako bi sve podsećalo na kuću za lutke.

U kući dominiraju sve vrste roze boje, od najjače odnosno jako pink, pa do najsvetlije. POGLEDAJ GALERIJU

Za sebe kaže da je kraljica i kao i da je Barbi više od prave Barbi. Njen video koji prikazuje pripremu njene nove kuće, oduševio je čak preko 2 miliona ljudi. A samu pripremu je pogledalo više od 20 miliona.

Inače, jedan od novih trendova je opsednutost Barbi stvarima, poznatiji kao "Barbikor". Ovaj trend ispratile su mnoge poznate ličnosti, a među njima su Kloi Kardašijan, Hejli Biber ali i Kim Kardašijan. 

 

@brunabarbieoficial Mi casa de muñecas Barbie de tamaño natural! #barbie ♬ som original - Bruna Barbie

 

One definitivno nisu opsednute željom da izgledaju kao Barbike, ali sam trend podrazumeva "Barbikor estetiku", a one su ga zaista rado ispratile. Reč je o imitaciji stila Barbike koji često uključuje i šljokice, perje ili neke zavodljive elemente. Ružičasta estetika postala je glavni trend prošle godine.

BONUS VIDEO: