VELIKI POVRATAK ZAVODNICE DANICE: Svi je znate iz filma "Lajanje na zvezde", evo kako ona sada izgleda! (FOTO)


IZVOR: N.J. - 20.10.2022 | 15:01


Glumica raskošnog talenta i prelepog izgleda vratila se na javnu scenu.

Foto: youtube.com/printscreen
VELIKI POVRATAK ZAVODNICE DANICE: Svi je znate iz filma "Lajanje na zvezde", evo kako ona sada izgleda! (FOTO)

Malo je onih koji nisu odgledali kultni film, "Lajanje na zvezde". Sve nas je očarala ljubav Danice i Mhajla, a čuvana Danica Janković godinama nije bila previše zastupljena u javnosti. Sada, posle duže pauze ona se vraća na scenu! Danica, odnosno Nataša Tapušković igrala je ulogu novinarke u "Komediji na tri sprata".

Da podsetimo, Natašino devojačko prezime je Šorlak, sada je udata. Ljubav je poklonila Vuku, srela ga je kada je imala 27 godina, a kasnije je postala njegova supruga. Danas, ona ima 47 godina, a ćerke joj se zovu Dejna i Đurđa. Vuk Tapušković je inače teniski trener.

Iako je prošlo nekoliko godina, Nataša je ista - šarmanta i lepa, pored drugih glumica, Nataša se može pohvaliti izuzetnim "osećajem" za modu. Primetna poneka bora, nije ni približno onome kakav utisak ostavlja: Moćna dama sa stilom i stavom!

Evo kako ona sada izgleda:

POGLEDAJ GALERIJU

 

Vidno je da Nataša nije želela da menja svoju frizuru kojoj je već godinama odana. "Zavesa šiške" otvaraju njeno lice zbog čega deluje još mlađe i neznije.

Takođe, pored filma kojeg smo naveli, Natašu smo imali prilike da gledamo u sledećim ostvarenjima: "Šišanje", "Folk", "Tenor", "Pokondirena tikva", "Pozorište u kući", "Obećana večnost"...

BONUS VIDEO: