KOMŠINICA IMA PREDIVNU KOŽU, A KADA SAM JE PITALA ČIME JE NEGUJE ZGADIO MI SE ŽIVOT: Tako radim 26 godina, a posle idu kreme!


IZVOR: Republika - 04.01.2022 | 14:52


Neverovatnu priču, koja je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, podelila je na Tviteru korisnica po imenu Sanja.

Foto: pexels.com
KOMŠINICA IMA PREDIVNU KOŽU, A KADA SAM JE PITALA ČIME JE NEGUJE ZGADIO MI SE ŽIVOT: Tako radim 26 godina, a posle idu kreme!

Jedna devojka sa Tvitera po imenu Sanja, podelila je sa pratiocima veoma zanimljivo saznanje do kog je došla kada je svoju 52-godišnju komšinicu iz Rusije upitala čime maže lice, jer ima neverovatno lepu kožu, međutim, odgovoru se i danas čudi.

Naime, nije tajna da Ruskinje važe za najlepše žene sveta. Mladolik izgled i savršena koža su njihovi glavni aduti, ali ipak, teško da bi bilo ko i sanjao da se bilo koja od njih neguje onako kako je Sanjina komšinica priznala.  

- Moja komšinica Ruskinja inače, ima 52 godine. Izgleda kao devojka. Prelepa. Koža na licu kao svila. Često šetam sa njom kuče. Pitala sam je: "Pa kako uspevate takvo lice da imate? Koje kreme koristite?", i dobila šokantan odgovor.  "Sanja, ja 26 godina čistim lice prvim jutarnjim urinom. Ostavim da se osuši i umijem se. Pa kreme - napisala je Sanja na Tviteru i pokrenuala lavinu reakcija na Tviteru.

- Meni dođe da odsečem ruku kada ”promašim” dok skupljam urinu za analizu mokraće, a kamoli da to stavim na lice. Umrla bih garant od povraćanja. Ali! Sećam se baba Perunike i priče (rodila 9 sinova na njivi):”imam samo kosir pri ruci. Pozovem onog najmanjeg da se popiša po njemu i sečem pupak - napisala je jedna korisnica, dok je jedan muškarac otkrio da i on poznaje osobu koja radi to isto. 

- Da li je ona luda ja ne znam, ali pouzdano znam čoveka koji je to redovno radio... Moj rođak koga logično, nikada nisam u lice ljubio... - naveo je on.  

Bilo je i duhovitih komentara. 

- Imate bore? Hmmmmm... Neka ih! - istakla je jedna korisnica.