MARIJA JE BILA UBEĐENA DA JE MUŽ VARA PA JE ODLUČILA DA GA ŠPIJUNIRA! Sve je očekivala, ali ne i ono što je videla! ŠOK!


IZVOR: Republika - 17.11.2021 | 18:35


Marija je bila tri godine u, kako je ona verovala, skladnom braku.

Foto: www.pexels.com
MARIJA JE BILA UBEĐENA DA JE MUŽ VARA PA JE ODLUČILA DA GA ŠPIJUNIRA! Sve je očekivala, ali ne i ono što je videla! ŠOK!

Sve je bilo savršeno do pre 3 meseca kada je primetila da se njen suprug i najbolja drugarica čudno ponašaju.

S obzirom da se poznaju gotovo ceo život, nije bilo ništa čudno što s vremena na vreme odu sami na kafu, ali u poslednje vreme to je postalo sve učestalije.

Tad se kod Marije javio crv sumnje. Nešto joj je govorilo da tu nisu čista posla i da ih veže nešto više od drugarstva. Nije imala konkretne dokaze, niti hrabrosti da se suoči sa suprugom i postavi mu ovo pitanje, pa je odlučila da povuče sledeći potez.

Kupila je kamere, postavila ih svuda po kući i čekala da ulovi preljubnike.

Baš kao što je i mislila, njih dvoje su ušli u kuću dok je ona bila na poslu, vidno raspoloženi. I baš tad istina je izašla na videlo...

Marija je bila sprema na sve, očekivala je da vidi sve osim onoga što je usledilo.

Seli su na krevet i u sledećem momentu on je izvadio dijamantsku ogrlicu i to baš onu koju je Marija želela godinama. Drugarica je oduševljeno gledala u ogrulicu, a zatim je zapakovala u ukrasni papir i tad je Mariji sve bilo jasno.

Nikakve prevare tu nije bilo. Njen suprug je samo želeo da je iznenadi, a bila mu je potrebna pomoć, a Marijina drugarica je tačno znala šta ona želi. Češće su se viđali jer su obilazili zlatare u potrazi za savršenim komadom.

- U tom momentu sam osetila neverovatan osećaj krivice što mi je tako nešto i palo na pamet. Kamere sam sklonila, a suprugu, ni prijateljici nisam ni pomenula ovu ljubomornu epizodu. Mislim da će to zauvek ostati moja tajna - rekla je ona.