ŽENA IZ ŠUMADIJE JE LJUBAVNICA POLOVINI MUŠKARACA IZ SELA PORED KRAGUJEVCA: Bojim se ako njihove žene saznaju, da će mi doći glave


IZVOR: Republika - 01.03.2021 | 12:21


Žena iz jednog sela pored Kragujevca rešila je da ispriča svoju priču, odnosno kako je počela da zadovoljava pola muškaraca iz svog mesta

Foto: Photo by Boba Jovanovic on Unsplash

Ilustracija

Sajt ikragujevac.com preneo je pismo žene koja tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom šumadijskom selu pored Kragujevca. Ona navodi da kod nje dolaze oženjeni muškarci jer kod kuće nemaju intimne odnose.


- Bojim se samo ako njihove žene saznaju, svesna sam da će mi doći glave ali ne mogu ovome da odolim. Ja im nisam kriva što su nesposobne da vode računa o svojim muževima - priča žena koja ima odnose sa polovinom muškaraca u selu i nastavlja:

- Prvo sam u aferu krenula samo sa jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene -  napisala je ova anonimna ljubavnica.

Navodno, ona ih je na početku teška srca odbijala, ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji, “kada već njihove žene neće”.

- Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u srednjim godinama. Pored njih se osećam kao kraljica celog tog sela i mislim da mi nijedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti - navodi u ispovesti ova žena.