Ove stvari trudnice nikako ne smeju da čuju! Inače...


IZVOR: republika - 10.11.2020 | 18:00


U svetu je mnogo više slučajnih nego planiranih trudnoća, ali ne treba potcenjivati ni žene koje imaju problema sa zatrudnjivanjem a žarko žele da imaju dete.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Foto: Ilustracija

Upravo zbog toga bi trebalo obratiti pažnju kako im se obraćate i šta im govorite, jer ih neke stvari mogu izbaciti iz takta, prenosi Kosmopolitan.

Opšte je poznato da je period kada žena pokušava da zatrudni dovoljno težak i traumatičan, te stoga posebno morate obratiti pažnju na sve što ćete joj reći.

Ovih 4 stvari nikako!

1. Koliko teško to uopšte može biti? Nikada ne postavljajte ovo pitanje jer je, ustvari, zatrudnjivanje jako težak proces za neke žene. Generalno gledajući, žena mora da ovulira i stvari se moraju poklopiti kako treba u pravom trenutku. Mada, ni tada zatrudnjivanje ne mora uspeti.

 

 
$bp("Brid_05028550", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"676901"});

 

2. Kada ćeš imati decu? Samo ako žena nije trudna ne znači da ona ne pokušava da zatrudni. Nikad ne znate koliko ona i njen partner pokušavaju i kakva priča stoji iza svega toga. Ljudi koji dugo ne mogu dobiti bebu su često emocionalno i fizički iscrpljeni od svega i zadnja stvar koja im je potrebna jeste ovo pitanje.

Foto: pixabay.com

3. Mrzila sam trudnoću! Poslednje što je potrebno nekome ko ima problema sa zatrudnjivanjem jeste žaljenje o vašoj uspeloj trudnoći.

4. Potrudi se da što pre zatrudniš, nemaš mnogo vremena. Zamislite da se vi nalazite u situaciji u kojoj pokušavate zatrudniti, ne ide vam i neko vam kaže ove reči. Ne biste ostali mirni, zar ne?

Kosmopolitan takođe prenosi da joj ne biste trebali savetovati akupunkture i slične stvari, jer su velike šanse da je probala mnogo više ideja nego što možete zamisliti. Probajte biti tu za nju i pokušajte se staviti u njene cipele kako bi je što bolje razumeli.

 

 
$bp("Brid_05028550", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"676901"});