Probala je nešto neobično i oribala kupatilo sa tabletom za mašinsko pranje sudova: Rezultat je iznenađujući


IZVOR: Srbija danas, Republika - 28.10.2020 | 01:25


Razni trikovi za lakši život iskaču na društvenim mrežama i iako često obećavaju čuda, umeju samo da nam potroše vreme i živce.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Ipak, ovaj savet može da vam uštedi mnogo vremena i energije.

Ako imate tuš kabinu sa staklenim vratima, onda znate koliko je teško održavati je besprekorno čistom. Fleke na staklu su neminovne, a tu su i naslage sapuna, kamenac.

Prenosimo vam iskustovo domaćice koja je našla idealno rešenje.

 
$bp("Brid_03824690", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

Činjenica je da posle nekoliko godina tuš kabine jako retko izgledaju onako kako bismo želeli.  Ribam redovno, ali uvek ista stvar – jedan deo uspem da očistim, drugi – pa ne baš.

I onda naletim na trik sa tabletom za sudomašinu, vrlo skeptična da će odraditi bilo šta.Neka žena iz Australije ga je inicijalno objavila na Fejsu i od tad ga je isprobala gomila ljudi. Svi su tvrdili da je genijalan.

Foto: pixabay.com

Sve što vam treba je sunđer i jedna tableta za sudomašinu. U sunđeru isecite rupu tačnih dimenzija tablete i zavucite je u sunđer.

Malo nakvasite toplom vodom tuš kabinu i počnite da ribate staklo. Na kraju isperite vodom. Meni je trebalo oko 10 minuta za ceo tuš koji je posle toga – progledao!

 
$bp("Brid_03824705", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"226"});

Druga varijanta je bez sunđera, samo sa tabletom kojom ribate kabinu, ali za to je potrebno malo više vremena i nezgodno je za držanje.