MODNA ŽURKA: Suzana Perić u Jagodini


IZVOR: Republika - 19.09.2017 | 12:14


Početak programa bio je namenjen najmlađima, sa dečijom predstavom, zatim je usledio nastup Nevene Božović, koja je oduševila sve prisutne, a nakon njenog nastupa manekenke su prošetale u jesenjim komadima kreatorke Suzane Perić

Foto: e-stock/KOBRA

Kreativnom radionicom „Moja prva kreacija“

Jagodinci su preksinoć imali veliku žurku u centru grada, na kojoj je nastupala pevačica Nevena Božović, a vrhunac večeri bila je revija Suzane Perić, koja se predstavila kolekcijom "Nebo je granica".

Početak programa bio je namenjen najmlađima, sa dečijom predstavom „Pipi Duga Čarapa“ i kreativnom radionicom „Moja prva kreacija“ na kojoj je Suzana Perić svoje znanje i kreativnost prenela najmlađim posetiocima.

Usledio je nastup Nevene Božović, koja je, uz već poznate numere „Pogledaj me“, „Siesta“, „Čujem da dolaziš u grad“ gostima otpevala i svoj novi hit „Jasno mi je“.

Foto: e-stock/KOBRA

Nevena Božić je oduševila najmlađe posetioce

Kolekciju prikazanu u čast godišnjice "Vivo šoping-parka" čine duge, romantične haljine, namenjene, kako sama kreatorka kaže, "samoverenim, modernim ženama, koje znaju da snagom svoje volje mogu da pomere granice".

Svedeni modeli haljina i suknji u crnim i zemljanim tonovima deo su kolekcije koju Suzana Perić priprema za sezonu jesen/zima 2017/18.

Foto: e-stock/KOBRA

Poseban pečat reviji dale su specijalne gošće na pisti, glumice Jelena Gavrilović i Iva Štrljić, dok je program vodila Snežana Dakić.