NESTAO NAKON PRETNJI! Otkriveno šta se dešava sa voditeljem "Zadruge" Milanom Miloševićem!


IZVOR: Republika.rs - 07.05.2021 | 16:28


Voditelj Milan Milošević poslednjih dana prolazi kroz pravu agoniju. Sada su se njegovi fanovi zabrinuli jer ga više nema ni u emisijama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Fanovi zabrinuti za Milana Miloševića

Nakon što je nedavno otkrio da danima dobije preteće poruke, one najopasnije sadržine, svi su se zabrinuli za voditelja "Zadruge" Milana Miloševića koji se nije pojavio u emisiji, te ga je menjao Darko Tanasijević.

Voditelj Milan Milošević ni sinoć nije vodio emisiju posvećenu klipovima zadrugara, a ni danas se nije pojavio kada se u "Zadruzi" takođe puštaju video-snimci učesnika ovog rijalitija.

 -Veruj mi, u poslednja tri dana dobio sam preko 20 poruka Ubićemo te! To ne prestaje, ali sada je odeljenje za visokotehnološki kriminal toliko napredovao, pa ja samo prosledim pretnje i oni reaguju. Mislim da mi prete gledaoci iz inostranstva, oni veruju da ja sam smišljam pitanja gledalaca i da ne poštujem njihova - rekao je nedavno Milošević.

Kako piše Espreso, razlog su zdravstveni problemi.  Zbog zdravstvenih problema, tj. zbog bolova u leđima zbog diskus hernie, popularni voditelj se ni danas nije pojavio na imanju u Šimanovcima.