DOKTOR BRANIMIR NESTOROVIĆ TVRDI DA JE OVO NAJEFIKASNIJI LEK ZA ČIR NA ŽELUCU! Za 20 dana do potpunog izlečenja prirodnim putem!


IZVOR: Republika - 13.03.2021 | 07:57


Doktor Branimir Nestorović kaže da ne postoji bolji lek za čir na želucu ili dvanaestopalačnom crevu od našeg domaćeg, a to je obični kupus.

Foto: print

- On je jedan od najmoćnijih lekova koje danas imamo. Prve radove o njegovom delovanju kod čira je objavio davne 1950-te godine profesor Garnett Cheney, sa Stanforda. U studiji na 55 pacijenata, on je pokazao poboljšanje u 95% već posle 2 do 5 dana - kaže doktor Nestorović.

Kako kaže, ispitivanje na 45 zatvorenika u zatvoru San Quentin, 93% je posle tri nedelje uzimanja soka od kupusa, što odgovara oko 200 grama kupusa, imalo potpuno izlečenje.

Doktor Nestorović je podelio recept kako pripremiti sok od kupusa:

Treba uzeti 3 šolje iseckanog kupusa, dodati 2 čaše prokuvane vode. Sipati u blender i miksovati oko 10 sekundi. Presuti mešavinu u teglu, koja je hermetički zatvorena (ostavite malo mesta na vrhu tegle). Ostaviti da stoji na oko 20 stepeni oko 3 dana. Potom ga profiltrirajte i držite u frižideru. Pijte jednu čašu soka svako jutro, pola sata pre obroka.