HUMANOST I ZABAVA MEĐU TEZGAMA: Održana Dečija piajca u Mirjevu


IZVOR: E. S. T. - 05.11.2017 | 09:45


Treća Dečija pijaca održana je juče na beogradskoj pijaci "Mirijevo“ gde su ljubitelji pasa imali priliku da usvoje pse iz gradskog prihvatilišta.

Foto: facebook.com/JKP Gradske pijace Beograd

Štene koje sada ima novi dom

Treću Dečiju pijacu u ovoj godini, u organizaciji JKP „Gradske pijace“, GO Zvezdara i JKP „Veterina Beograd“, obeležili su najmlađi Zvezdarci, koji su se ovoga puta našli u ulozi trgovaca na pijaci „Mirijevo“. Subotnje prepodne upotpunilo je druženje sa maskotama planetarno popularnog crtanog filma „Patrolne šape“, koje su se fotografisale i igrale sa najmlađim i najslađim stanovnicima GO Zvezdara.

Foto: Andrea Mitrović

Deca su uživala u druženju sa kucama

Svoju kreativnost i talenat u muzičko-scenskom nastupu i na raznovrsnim radionicama, pokazali su mališani iz predškolskih ustanova „Bubamara“, „Maslačak“, „Zvončica“, „Sunce“, „Zvezdica“, „Bambi“, „Bubarama“, KUD „Sveti Sava“, učenici O.Š. „Pavle Savić“, „Despot Stefan Lazarević“ i boravak „Onica“, kroz folklorne igre, plesne koreografije, recitale, revije, kao i u horskom izvođenju najpopularnijih dečijih pesama.

POGLEDAJ GALERIJU

JKP „Gradske pijace“ i JKP „Veterina Beograd“, mislili su i na ljubitelje pasa, te su zainteresovani imali priliku da usvoje pse iz gradskog prihvatilišta i pruže im novi dom. Svi psi bili su odeveni u posebno dizajnirana odela omiljenih junaka crtanog filma „Patrolne šape“, a usvojitelji su pored novog člana domaćinstva dobili na poklon ceger „Ja volim pijacu Mirijevo“ pun poljoprivrednih proizvoda.