OVAKVE MUŠKARCE ŽENE NIKADA NE ZABORAVLJAJU


IZVOR: Republika - 11.10.2018 | 23:18


Tokom života žene upoznaju mnogo muškaraca, ali samo oni retki ostave neizbrisiv trag tokom celog života. Nemaju svi moć da ostave dobar utisak.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

1. Prva ljubav

Intenzivna, hipnotiše, ruši s nogu - to je prva ljubav. Ovaj odnos je poseban jer nas uči o ljubavi više nego svi ostali.  S partnerom zajedno rastete i razvijate se, otkrivate i postavljate kriterijume. Saznajete koliko ljubav donosi lepih stvari, učite i o kompromisima, ali i o stajanju iza svojih uverenja.

"Prva ljubav zaborava nema", stara je poslovica, što znači da prva ljubav nije nužno i poslednja. Bez obzira šta vas čeka kasnije u životu, uz prvog partnera se definišu kriterijumi. 

2. Partner za oporavak

On se najčešće pojavi nakon raskida s prvom ljubavi. Nakon godina veze, odjednom ste ostali sami i vreme je za novi početak. Tu nastupa on, rame za plakanje i čovek koji je spreman da sluša vas i da vam ugađa.

Ta se veza najčešće ne razvija u nešto trajno, ali je odlična međufaza za nove ljubavi. U tom periodu je sasvim u redu da pokušate da budete sami i da se posvetite sebi. Tek nakon što shvatite šta želite od nove ljubavi, možete da nastavite dalje.

Foto: pixabay.com

3. Savršen u teoriji

On je jednostavno savršen. Barem u teoriji. Odličan je sa vašim prijateljima, pazi vas kao princezu i svesni ste da bi bio odličan materijal za brak. Možda je čak i previše dobar, ali izostaje jedna bitna stvar - hemija. Nema je. Najčešće žene sa takvim partnerom izlaze u nadi da će im se osećaji promeniti, ali kako vreme prolazi ništa se ne dešava.

Na kraju shvate da nije u redu da ga zavlače i da treba da okončaju vezu. Lekcija ovog odnosa je da se ljubav ne može forsirati bez obzira koliko to želeli.

4. Šarmantan i arogantan

Ovaj partner može da se pojavi u bilo kojoj fazi života. On je toliko zanimljiv, da nije ni čudo što žene ne mogu da prestanu da razmišljaju o njemu. Žene će dane i noći provesti u SMS-ovanju i pričanju na mobilni i upravo će im to “pomutiti” um.

Njegov šarm sprečiće ih da vide ono što vide svi ostali – da on nije onakav kakvim se čini. U tom slučaju najbolje je poslušati savete prijatelja i članova porodice jer vam oni žele samo najbolje.

5. Savršen partner u mislima

Ova ljubav najčešće nije ostvarena, jer je tajming jednostavno pogrešan. S ovim partnerom osećate povezanost i strast, ali životne okolnosti nikako ne dopuštaju vezu. On postaje sve savršeniji, naročito u mislima, jer nije imao prilike da vas uveri u suprotno.