SRPSKI ŽIGOLO OTKRIO KOLIKO MOŽE ZA NOĆ DA ZARADI: Žena od 60 godina platila mu je letovanje, evo šta je morao da uradi!


IZVOR: M.O. - 30.08.2023 | 21:30


Ispovest koja je mnoge šokirala.

Foto: pexels.com
SRPSKI ŽIGOLO OTKRIO KOLIKO MOŽE ZA NOĆ DA ZARADI: Žena od 60 godina platila mu je letovanje, evo šta je morao da uradi!

Da se ne bave samo žene najstarijim zanatom, odavno je jasno svima. Sve se više čuju priče kako su muškarci sve zastupljeniji u ovom poslu i da su barabar sa ženama. 

Pa tako i jedan mladić (26) iz Srbije, podelio je ranije svoju priču na internetu. 

Tu je naveo kako se prostitucijom bavi već nekoliko godina, a za noć može da zaradi i do 500 evra. 

Foto: Photo by Bianca Berg on Unsplash

Srpski žigolo otkriva koliko zarađuje za samo jedno veče!

 

 

- Radim kao žigolo poslednjih nekoliko godina. Imam 26 godina i niko ne zna čime se bavim. Za noć uzmem 500 evra i to u Srbiji - naveo je muškarac.

Ono što je najviše sve izenadilo jeste to što su mu najčešće mušterije žene mlađe od 30 godina!

- Nemojte misliti da sam sa babama samo. Šta više, njih je u toj priči najmanje. Više je bilo devojaka koje nemaju više od 30 godina. A i babe od 60 i više godina izgledaju bolje od duplo mlađih. I sve one su mi plaćale more, finansirale sve živo. Jedna mi je ustupila čak i stan da ništa ne plaćam, još mi ona daje mesečno lepu sumu - naveo je mladić, prenosi Mondo.

"Pohvalio" se kako je jedno leto zaradio preko 12.000 evra. 

- Prošlo leto sam za 10 dana zaradio 12.000 evra samo zato što sam išao na more sa jednom damom i ona je te troškove snosila. Nisam nešto prelep, niti nešto školovan, u priču me je uvela jedna žena. Platila mi je za noć 500 evra i meni se to svidelo. Pre sam radio za 300 evra mesečno - završava mladić svoju ispovest. 

BONUS VIDEO: