ČIM VIDI MUŠKARCA ZNA KAKAV JE U KREVETU: Nudili joj 18. 000 evra za poljubac, ali želi da prođete TEST ZA INTIMNE ODNOSE - Evo šta uključuje


IZVOR: Republika - 22.04.2023 | 11:20


Ovu baka proganjaju muškarci koji su upola mlađi od nje, a ona kaže da može odmah videti kakav je ko u intimnim odnosima.

Foto: Instagram/ andrea__sunshinee
ČIM VIDI MUŠKARCA ZNA KAKAV JE U KREVETU: Nudili joj 18. 000 evra za poljubac, ali želi da prođete TEST ZA INTIMNE ODNOSE - Evo šta uključuje

Andrea Sanšajn (53) ima stroge kriterijume kada je reč o muškarcima. Zvezda je društvenih mreža, s više od 300. 000 pratilaca na Instagramu koji joj svakodnevno laskaju zbog fantastičnog fizičkog izgleda. Ona je otvorila i nalog na Onli fans - u gde je privukla ogromnu publiku. Vežba najmanje tri sata dnevno da bi održala fit izgled. Njeno telo prkosi godinama i prilaze joj mnogo mlađi muškarci. Jednom prilikom istakla je da joj se ne sviđa ovoliko pažnje koju dobija, ali je ponosna što je postala poznata zbog svoje figure.

- Ne smeta mi što me nazivaju fitnes bakom. U najboljoj sam formi i zdrava sam - objašnjava.

Jedan korisnik joj je na Onli fans - u nudio 20.000 dolara (oko 18. 000 evra) za poljubac. Zapravo, ona nikoga ne pušta u krevet dok ne prođe njen strogi test ljubljenja i kaže da je to nepogrešiva taktika.

Foto: Instagram/ andrea__sunshinee

Andrea pozira u crnom kompletu

- Odvažna sam i ne volim da gubim vreme i da se razočaram. Ako odmah uspeju da me poljube, a to me napali bravo za njega - rekla je u intervjuu za "NudePR.com".

Istakla je da je loš poljubac dokaz da je muškarac ne može dovesti do vrhunca.

- Ako je to "šuplji poljubac" bez entuzijazma, suv, bez jezika koji mi je teško da uhvatim, ne palim se. Neću ići dalje od toga.

Foto: Instagram/ andrea__sunshinee

Andrea se slika u crvenom kompletu

Osvrnula se na pomenutu ponudu za poljubac i razlog zašto je odbila:

- Ovaj nepristojni predlog dao je veliki obožavalac. Čak mi je predložio da mi pošalje kartu za let da se nađem sa njim u Grčkoj - kaže i objašnjava da ponudu nije prihvatila jer smatra da poljubac mora doći prirodno.

Kada je podelila svoju taktiku za poljubac, mnogo su je podržali, prenosi "Njujork post".

BONUS VIDEO: