TRI MESECA SU BILI U VEZI I NIŠTA NIJE PRIMETILA: Pogledala je zajedničku fotografiju i sve je bilo JASNO - nije imao deo tela!


IZVOR: N.J. - 21.01.2023 | 19:06


Toliko je bila zaslepljena da ništa nije primetila čak tri meseca dok se nije malo bolje pogledala.

Foto: Instagram/ postpartumpsycho
TRI MESECA SU BILI U VEZI I NIŠTA NIJE PRIMETILA: Pogledala je zajedničku fotografiju i sve je bilo JASNO - nije imao deo tela!

Tifani se prisetila da je kao tinejdžerka  bila toliko zaslepljena ljubavlju da joj je trebalo tri meseca da shvati šta se stvarno dešava.

- Ako ste ikada pomislili da niste svesni, dopustite mi da vam ispričam nešto o vremenu kada sam izlazila sa tipom tri meseca pre nego što sam saznala da nema nogu - kaže ona i objašnjava kako se to desilo:

- Imala sam 17 godina i upoznala sam tog dečka na rodeu. Videla sam ga preko puta i rekla sam: "To je visok, prelep muškarac i moram ga imati". Pa smo razmenili brojeve. Tri nedelje kasnije, bili smo zaljubljeni - priča tiktokerka.

Foto: Instagram/ postpartumpsycho

Tifani se smeje

Ona je istakla da su se viđali svaki dan i bili nerazdvojeni, svaki trenutak provodili su zajedno. Bilo je nekih signala da nešto nije kako treba, ali ona nije sve odmah shvatila. Na primer, nosio je duže pantalone leti i nije dozvoljavao da dolazi na njegove košarkaške utakmice. Jednog dana, primetila je nešto neobično na njihovoj zajedničkoj fotografiji, prenosi "Njujork post".

- Što sam više zurila u to, to sam više mislila da me prevario. Tako da sam odnela ovu sliku svojim prijateljima i rekla sam: "Ljudi, mislim da moj dečko možda ima samo jednu nogu” - priseća se ona.

Njeni prijatelji bili su iznenađeni i naterali su je da odgovore potraži od dečka. Na kraju joj je priznao nekoliko nedelja kasnije. Objasnio je da ima dečiju paralizu.

- Pomislila sam, slušaj, sumnjala sam na ovo već nekoliko nedelja, a ti si to učinio stvarno čudnim time što mi nisi rekao - objasnila je i istakla da je on priznao kako nije imao potrebu da podeli sa njom svoje stanje.

Nakon toga bili su u vezi još šest meseci, ali zbog njenog odlaska na fakultet vezu su prekinuli.

BONUS VIDEO: