PRIUŠTITE MU MASAŽU EROGENIH ZONA KOJA ĆE GA RASPAMETITI! Mali trikovi velikih ljubavnica!


IZVOR: Republika.rs - 28.07.2021 | 18:44


Zavođenje partnera prava je veština kojoj nisu vične baš sve dame, ali uz jednostavne trikove moći ćete svakog muškarca da dovedete do ludila.

Foto: pixabay.com

Masaža

Za dobar seks bitna je posvećenost oba partnera, mašta i malo truda, a kao rezultat dobićete zadovoljstvo o kojem ste samo maštali.

Masaža erogenih zona vašeg partnera će opustit, ujedno ćete btiti sa njim intimniji, a sve to može biti ujedno i najbolja predigra za vulkan strasti.

Masažu počnite blagim dodirom. Ruke prilagodite obliku partnerovog tela i polako pojačavajte pritisak. Pre nego prijeđete na slijedeći deo tijela, ublažite pritisak. Neka vas parner vodi kroz masažu i govori vam šta želi. 

Da biste masaži dodali čar, stavite ulje za masiranje u malu posudu i dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja za aromaterapiju. Ta su ulja visoke koncentracije i ne valja ih koristiti sama ni primenjivati na najosjetljivijim delovima tela. Ulja od lavande  imaju umirujući učinak, mažuran opušta umorne mišiće, a ulje od sandalovine opušta i ima svojstva afrodizijaka.