Omiljena boja otkriva kakvi ste u krevetu


IZVOR: Republika - 30.09.2020 | 10:50


Boja koja vas najviše privlači otkirva puno toga o ličnosti, ali i o tome kakvi ste zapravo u krevetu.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Smeđa

Ljudi kojima je smeđa omiljena boja pravo su "blago" svojim partnerima. Njihovi su osećaji duboki, oni su topli i vrlo emotivni te osjetljivi na tuđe potrebe. Kako su vrlo senzualni, s njima je svako doba pravo za seks – gotovo uvijek su spremni i voljni. Nikad im ne možete dovoljno puta reći "volim te"

Romantične scene poput zagrljaja ispred kamina ili šetnje na kiši  ljubiteljima smeđe emocionalna su "hrana". Jedino što im je važno u seksu je da imaju dovoljno vremena te privatnosti kako bi se prepustili strastima. Ipak, s njima morate paziti šta pričate, jer su u stanju okončati vezu ako im se ne obraćate s poštovanjem.

 
$bp("Brid_01462955", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

Žuta 

Ako ste vi ili vaš partner ljubitelji žute boje, to znači da je vaš libido vrlo kompleksan te se najčešće prilagodi situaciji i trenutnim osećajima. Iako su strastveni, najčešće su u ulozi onih koji ugađaju partneru te nastupaju više kao pasivna strana. Imaju veliki seksualni potencijal, ali retko se dovoljno oslobode da ga drugoj strani pokažu. 

Foto: Photo by Emiliano Vittoriosi on Unsplash

 

Crvena

Osobe koje vole crvenu boju po pravilu su vrlo strastveni u krevetu. Vrlo se lako uzbuđuju te u seksu vole uživati na sve moguće načine. To uključuje puno eksperimentiranja, kao i nepostojanje tabua. Ako se "zapale" potrebni su sati da bi se "ohladili". Ako se u odnosu nađe dvoje ljubitelja crvene, tada sledi vatromet koji bi posramio i najveće ljubitelje erotike. Ovaj tip često inicira seks te su najčešće ona dominantna strana u odnosu.

Crna

Oni koji se odluče za ovu boju najčešće je biraju po inerciji, tj. nemaju volje previše razmišljati o postavljenom pitanju. Osim toga, ove osobe su promenjljivog raspoloženja i najbolje funkcionišu pod pritiskom. Budući da se crna ne povezuje s libidom, pokušajte pronaći drugu omiljenu boju kako bi odgonetnuli svoj seks-tip.

Plava

Ljubitelji plave boje odlični su seksualni partneri. Obraćaju pažnju na želje i potrebe druge strane, a vođenje ljubavi smatraju umetnošću. Suptilni su i nisu vulgarni. Žene koje vole plavu u potpunosti se i bez zadrške prepuštaju užitku u seksu, a kao i muškarci, veliki su ljubitelji predigre bez koje ne mogu zamisliti dobar seks. I u braku su dobri partneri, jer su odani i verni.

Bela

Za ljubitelje ove boje, seks je nešto što često smatraju "tabuom" i nečim o čemu se ne govori javno. Oni vode ljubav u mraku, nemaju puno samopouzdanja te su poprilično kruti i tradicionalni. Žene koje vole ovu boju najradije bi vodile ljubav obučene, dok muškarci neće ni pomisliti na seks ako se nisu pre odnosa istuširali.

Foto: pixabay.com

Siva

Osobe koje vole ovu boju često su neodlučne. Čak i njihov odabir boje govori o njihovoj neodlučnosti, jer sivu doživljavaju kao boju koja je neutralna. U seksu ne uživaju preterano te ga doživljavaju kao "zadatak". Najbolje im je u odnosu s partnerom koji voli istu boju, jer su tada njihove potrebe tj. njihov manjak usklađene.

Zelena 

Ljubitelji ove boje deluju sveže i nevino u svom pristupu seksu. Muškarci koji vole ovu boju često su nespretni u krevetu, ali to ostavlja šarmantan utisak. Zeleni ljubavnici su nežni, no ne i istinski strastveni. Odaberete li ih za svog partnera, nikad se nećete morati brinuti oko toga hoće li biti neverni.

 
$bp("Brid_01463023", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"226"});

Ljubičasta

Ljubitelji ove boje često sami sebe smatraju previše sofisticiranima za valjanje po krevetu. Žene koje vole ovu boju su ona vrsta koja ne može podneti neurednu frizuru, a muškarci seksu pristupaju kao poslu. Često se više koncentrišu na vlastito zadovoljstvo, nego na zadovoljstvo partnera.