NEOBIČAN KRITERIJUM ZA ODABIR PARTNERA: Najpotentniji ljubavnici imaju nultu krvnu grupu


IZVOR: E. S. T. - 31.01.2019 | 00:18


Muškarci sa krvnom grupom A, B i AB imaju četiri puta veće šanse da pate od impotencije

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Muškarci sa nulta krvno grupom imaju najmanje šansi da razočaraju partnerke

Glavni uzroci za problem sa muškom potencijom su godine, gojaznost, dijabetes i razne druge bolesti, a naučnici su potvrdili da i krvna grupa ima veze sa erektalnom disfunkcijom. Tako se pokazalo da muškarci sa krvnom grupom A, B i AB imaju četiri puta veće šanse da pate od impotencije od onih sa nultom krvnom grupom, pokazalo je nedavno istraživanje. Ovo istraživanje je utvrdilo i da krvna grupa utiče i na rizik od razvijanja srčanih bolesti.

Ova i slična istraživanja nisu nikakvo iznenađenje za Japance, koji i na romantičnim sastancima jedno drugo pitaju koja si krvna grupa, umesto npr. koji si znak u horoskopu. Naime, njima je ovo bitan kriterijum pri odabiru partnera jer veruju da krvna grupa i RH faktor utiču na to kako ispoljavamo emocije, kakve partnere biramo, šta bi trebalo da jedemo, kako se slažemo s okolinom... Proverite s kojim krvnim grupama se vi najbolje slažete.

0+

Foto: pixabay.com

ŽENE

Dobro se slažu sa 0+, A+, a u nekim slučajevima i sa muškarcima sa 0- krvnom grupom. Između njih i muškaraca sa 0+ grupom postoji neka tajna veza, neobjašnjiva, dok muškarci sa A+ grupom znaju često da budu autoritativni. Ljupke su i društvene sve dok ima novca. Umeju da budu ljubomorne i posesivne.

MUŠKARCI

Rođene vođe i samuraji. Oni lako pronalaze zajednički jezik sa ženama A+ grupe, a mogu lepo da se slažu i sa 0-. Imaju potrebu za ljubavlju koliko i za hranom, vole snažno i znaju da prirede iznenađenje. Znaju i da budu veliki egoisti, da seks doživljavaju kao takmičenje, ali i da brzo gube interesovanje za partnerku.

0-

ŽENE

Njima je najteže da zatrudne, a najbolje šanse za to imaju s muškarcima iste krvne grupe. Par u kom oba partnera imaju 0- krvnu grupu se ubraja u one koji ne guše jedno drugo, mogu da pomere planine i podržavaju se. Ne zadržavaju ništa za sebe, pa znaju da izlude muškarce. Lako izlaze na kraj sa muškarcima AB krvne grupe.

MUŠKARCI

Tragaju za udobnim životom i smatraju da život ne treba komplikovati. Zato često završavaju u vezi s nekim ko im ne odgovara. Odgovorni su, žene ih vole, ali najbolju energiju osećaju sa damama nulte ili A- krvne grupe. I veza sa ženom koja ima B- krvnu grupu može da funkcioniše, ali moraju da postoje ista interesovanja.

A+

Foto: pixabay.com

ŽENE

Dobro se slažu sa muškarcima iste grupe ili A-, a često i AB+. Šansa da veza uspe postoji i sa muškarcem koji je 0- grupa, ali je ta priča komplikovanija. Muškarac sa A- grupom zna da naruši harmoniju, pa je najbolji izbor onaj koji je A+ i AB+ ako postoji hemija. Nisu romantične, ali poštuju partnera. Znaju da budu kreativne i senzibilne, ali i gorde i tvrdoglave.

MUŠKARCI

Dobro se slažu sa A, B i AB+ ženama, ali će ih uvek najpre privući žena iz sopstvene krvne grupe. Rano se odlučuju na brak i važno im je da u partnerkama imaju i prijateljicu i ljubavnicu. Odani su i verni i na prvu loptu nisu uopšte interesantni, a svoje kvalitete iskazuju u dugim vezama.

A-

ŽENE

Najbolje se slažu sa muškarcima iste krvne grupe ili AB-. U igru ulaze i muškarci sa 0- krvnom grupom iako ih dame često doživljavaju kao nametljive. Žele nekog ko će ih uvek razumeti. Upravo to mogu pronaći u muškarcu sa istom krvnom grupom koju i one imaju. Veze su ostvarlive i sa partnerima B- i A+ grupe, ali uglavnom ne traju dugo.

MUŠKARCI

Srećni su kada imaju prostora i vremena da istraže svoja osećanja. Treba im neko da ih preusmerava, pa je produktivan samo kada kraj sebe ima ženu sa 0- ili A- grupom. Veza sa damama AB- grupe je perspektivna samo kada im se partnerka mnogo dopada, dok je veza sa onima koji imaju B- grupu poprilično komplikovana.

B+

Foto: pixabay.com

ŽENE

Tragaju za jakim muškarcem. Najbolje se uklapaju sa jačim polom iz kategorije 0+ i B+. Veza sa A+ muškarcem se ne preporučuje jer ovaj tip zna da bude izuzetno osećajan, što je suprotno od onoga što one smatraju idealnim. U stalnoj su potrazi za pažnjom, znaju da budu prezahtevne i često se kasno odlučuju za brak.

MUŠKARCI

Najbolje se slažu sa ženama iz iste grupe, ali im odgovaraju i žene koje su iz A+ ili AB+ kategorije. Strastveni su, umeju ženu da tretiraju kao kraljicu, ali ih u Japanu smatraju neodgovornim i sebičnim, tako da se ženama savetuje da ih izbegavaju.

B-

ŽENE

Odgovaraju im muškarci iste krvne grupe. Potencijalno dobri partneri su i sa AB- grupom, koji im pomažu da čvrsto stoje na zemlji. Veza sa partnerima 0- grupe može da uspe ako se oba partnera rukovode istim ciljevima, dok se oni sa A+ i B- grupom ne smatraju dobrim izborom. Vole posao, fokusirane su na karijeru.

MUŠKARCI

Često ih privuku žene sa 0- krvnom grupom iako one nisu najsjajniji izbor. Najbolje se uklapaju sa damama koje pripadaju B ili AB-grupi jer ih one odlično razumeju i umeju da istrpe. Skloni su sebičluku, neodgovornosti i niko ih ne uzima za ozbiljno.

AB+

Foto: pixabay.com

ŽENE

Vole da se zabavljaju i često beže od ozbiljne veze. Najviše im odgovaraju muškarci sa AB krvnom grupom, bilo pozitivnom, bilo negativnom, ali im prijaju i oni sa A+, B+ ili 0+. Veoma su tolerantne, pa samim tim često znaju da naprave grešku pri procenjivanju partnera. Muškarca doživljavaju kao mističnu osobu, a najviše vole avanturističke tipove.

MUŠKARCI

Sa njima je lako biti u vezi. Vole da se udvaraju, vole uzbuđenja, ali isto tako uvek daju manje ljubavi u odnosu na količinu koju dobijaju.

AB-

ŽENE

Izuzetno su tolerantne, pa se tako često vezuju za partnere koji im nisu u potpunosti odgovarajući. Podjednako im prijaju muškarci sa A, B i AB- grupom, ali se, dugoročno gledajući, najviše isplati da odaberu partnera sa AB- grupom, sa kojim mogu da ostvare divnu životnu priču. Nemaju poteškoća kada je komunikacija u pitanju.

MUŠKARCI

Razapeti su između svoje A i B prirode, pa ih zbog toga često doživljavamo kao lude naučnike. Metodični su, inteligentni i pomalo blesavi. Među njima je najveći broj genijalaca, ali i "posebnih" slučajeva. Najviše im odgovaraju žene sa AB- i B- krvnom grupom.