Aleksandar Okolić kuva u restoranu "Kod dvoglavog orla": Ukusna pasta raj za nepca


IZVOR: Republika - 14.11.2019 | 20:15


Ovog petka Srpski telegraf svojim čitaocima poklanja dodatak "Srpski kuvar" u kojem mogu da pronađu mnogobrojne recepte, ideje za pripremanje posne hrane, kao i savete kako da prirodnim putem poboljšaju zdravstveno stanje.

Odbojkaš Aleksandar Okolić u ovom broju "Srpskog kuvara" otkriva njegovo omiljeno jelo i način na koji ga priprema, priznaje da mu je mamina kuhinja najdraža, ali i da brza hrana ponekad dolazi u obzir.
Osim toga, u ovom izdanju možete pronaći recepte za posna jela, kao i posne kolaće budući da se bliži početak Božićnjeg posta, ali i koje su to sve blagodeti ruzmarina.
U ovom izdanju možete pronaći ideje kako da na neobiča način servirate voćne salate i kako da vam trpeza izgleda svetski, poput onih u restoranima.

Foto: Republika