ŠTA VAS ČEKA U VLADAVINI ŠKORPIJE: Nove poslovne prilike, strast i brojne transformacije


IZVOR: Republika - 26.10.2022 | 05:15


Period pred nama obeležiće i dva astrološka događaja koji mogu značajno da odrede tok sudbine.

Foto: Shutterstock
ŠTA VAS ČEKA U VLADAVINI ŠKORPIJE: Nove poslovne prilike, strast i brojne transformacije

Počela je vladavina Škorpije, period u kome se dešavaju dva velika astrološka događaja, koja mogu značajno da odrede tok sudbine. 

Pre dva dana, Sunce je ušlo polje Škorpije i tamo će ostati sve do 23. novembra. To će doneće mnoge transformacije, posebno zahvaljujući pomračenju Sunca u ovom znaku.

Dogodio se i mlad mesec u Škorpiji, pa se energija ovog znaka intenzivira. Pet znakova će osetiti najviše blagodeti od ovog tranzita.

Škorpija

Budući da je ovo vaša sezona, Škorpije će najsnažnije sijati i osetiti svu moć Sunca u Škorpiji. Očekujte da ćete uspostaviti balans na mnogim poljima, naročito nakon što prođu mlad mesec i pomračenje Sunca, a energije će se pravilno rasporediti i omogućiti vam opšti procvat. Sada je trenutak kada ne smete da propustite nijednu od mogućnosti koja vam se otvori, piše PRVA.

Foto: pixabay.com

Škorpije

Bik

Ljubavno polje posebno je aktivno nakon ulaska Sunca u Škorpiju, a biće mnogo prilika za flert, neobavezan ili onaj koji obećava ljubav. Bikovi se konačno prepuštaju strastima i ljubavi, nakon perioda samovanja ili otuđenja.
I ne samo to – od ruke će vam ići i na poslu, pa se ne plašite da otvoreno predočite svoje ideje.

Devica

S Devicama je uvek sve u znaku discipline, rada i požrtvovanosti, a ova jesen donosi vam nagradu. S početkom sezone vladavine Škorpije, otvoriće vam se nova životna poglavlja i mogućnost za mnoge nove početke: posao, nova ljubav ili prijateljstvo, poseta mestu na kom ranije niste bili.

Sve će ići u vašu korist!

Foto: pixabay.com

Devica

Ribe

Transformacija i lični razvoj obeležiće vladavinu Škorpije za pripadnike ovog znaka. Osobe rođene u drugoj polovini februara i prvoj polovini marta svega će imati u izobilju, naročito nove i sveže energije, što možete da potpomognete tako što ćete se rešiti stare – vreme je da oprostite, pozdravite se, odbacite ono što vam ne treba.

Jarac

Ovaj period će vas izvući iz ljušture i odvesti u društvo. Sunce se kreće kroz vašu jedanaestu kuću, koja se odnosi na prijateljstvo. Bez obzira na to je li u pitanju druženje s kolegama, susreti sa starim prijateljima ili sigurna luka onih s kojima inače najradije provodite vreme, ovi trenuci će vam značiti da pojačate svoju pozitivnu energiju i napunite baterije.

Ovo će prilika za relaksaciju, ali i nova saznanja i iskustva, pa ni slučajno ne propuštajte priliku da se povežete s drugima, piše PRVA.

BONUS VIDEO: