Kada se jednom popnu na jahtu, ne silaze sa nje: OVO su 3 najveće sponzoruše zodijaka - jednoj su omiljeni "tatini sinovi"


IZVOR: Republika - 27.02.2020 | 00:49


Rod rođeni bi prodale za pare! Ova tri horoskopska znaka kao da imaju skener za hvatanje sponzora!

Foto: pixabay.com

Foto ilustracija

Vole muškarce koji će im pružiti sve što požele. A evo koja tri znaka najviše vole da hvataju bogataše i uživaju u tome.

Naravno, tekst je zabavnog karaktera, ali znate kako kažu: U svakoj šali ima i istine...

DEVICA

Osobe u znaku Device su sve samo ne nevine. Device kao da imaju ugrađen skener za sponzore. Bez greške će prići frajeru sa najviše love, pa čak i kada je on u društvu sličnih tipova, takođe punih džepova. Omiljene "žrtve" su joj tatini sinovi koji vole da se hvale, pa je tako njen plen u startu nastradao jer će da ga smota kao zmija žabu. 

VAGA

Opasan znak kada su sponzoruše u pitanju. Vaga dugo vaga koji će muškarac da joj više pruži jer je neodlučna i uvek joj se čini da druge devojke više dobijaju. Veoma je ljubomorna iako se ne zaljubljuje u svog dečka sa džipom, jahtom ili kućom na moru. Njoj nikada nije dovoljno i uvek glumi žrtvu u nadi da će dobiti još skupih stvari. Ako Vagi ne poklonite neki skup nakit barem jednom mesečno, ona veoma lako upada u depresiju i u tim momentima odmah razmišlja o drugom muškarcu. 

VODOLIJA

Vodolija voli more i plaže pa tako je njen najbolji teren za lov na sponzore upravo letovanje. Na moru je neprikosnovena a njenom veštom oku jedan frajer sa skupim kabrioletom nema šanse da promakne. Ima oko sokolovo za takve stvari, mada na plažu često nosi dvogled u slučaju da je neka jahtica od par miliončića u blizini. Ne preza da se smuva sa starijim osobama, ali pod uslovom da su puni ko brod. Kada se Vodolija jednom popne na jahtu, ne silazi. Osim u slučajevima kada prelazi na skuplju jahtu.