(FOTO) Ovo je Kristina koja je u Prokuplju PODVODILA DEVOJČICU (14) starcima na seksualno iživljavanje!


IZVOR: Republika - 19.10.2018 | 11:04


Niška policija uhapsila je Kristinu M. (33) iz Prokuplja zbog trgovine ljudima jer je podvodila četrnaestogodišnju devojčicu iz okoline Ražnja svojim klijentima, s obzirom na to da se i ona bavi prostitucijom.

Kristina je iskoristila svog maloletnog usvojenog brata da bi stupila u kontakt sa devojčicom. 

- Dečak je upoznao četrnaestogodišnjakinju preko društvenih mreža i duže vreme su se dopisivali. Ona mu se poveravala, pričala mu je da teško živi i da joj je potreban novac, a nagovestila mu je da bi bila spremna da uradi bilo šta da do para dođe - kažu za telegraf.rs sagovornici iz istrage.

Kristina je pratila komunikaciju maloletnika i sinula joj je ideja da bi mogla da je uvuče u mrežu plaćenog seksa.

ONA PRONALAZILA KLIJENTE

- Ona je pozvala devojčicu da dođe kod nje i objasnila joj je kako može da zaradi. Pronalazila je klijente po Prokuplju, neke od njih su zajedno "obrađivale". Bile su vrlo popularne, vrlo često su posao obavljale u kolima po okolnim prokupačkim izletištima - objašnjavaju izvori.

Početkom septembra, Kristina se dogovorila sa starijim muškarcem kojem je pružala seksualne usluge da se nađu u okolini Ražnja i tada je sa sobom povela devojčicu.

- Nesporno je utvrđeno da je muškarac imao seksualni odnos sa devojčicom, pa je Kristina uhapšena i sa krivičnom prijavom privedena Višem javnom tužilaštvu u Nišu.