Velja Nevolja se oglasio o tuči u Beton hali


IZVOR: alo.rs - 14.10.2018 | 11:04


Veljko Belivuk (32) zvani Velja Nevolja, jedan od vođa navijača Partizana, oštro negira da ima bilo kakve veze sa demoliranjem kluba "Komitet" u Beton hali u Beogradu.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Klub u kojem se desilo nasilje

Kako kaže, neprijatno je iznenađen dezinformacijama koje su dospele u javnost, a zbog pomenutih optužbi angažovao je svog advokata.

- Što se tiče dovođenja mene u vezu sa pomenutim sukobom, radi se o kleveti sa kojom apsolutno nemam veze i u njoj ne želim da učestvujem. Kao što znate, u kućnom sam pritvoru, i isključivo moj advokat se bavi dezinformacijama koje su dospele u javnost. To je sve što o pomenutoj temi imam da kažem - izjavio je juče za Alo! Veljko Belivuk.

Njegov advokat Nikola Ristović takođe je porekao svaku povezanost Belivuka sa demoliranjem kluba "Komitet".

- Ističemo da moj klijent Veljko Belivuk nema nikakve veze sa nedavnim događajima i to se lako može proveriti u spisima predmeta. Na kraju će Veljko Belivuk biti kriv i za nedavnu lančanu saobraćajnu nesreću, možda i tu ima neki navijač Partizana - istakao je advokat Ristović.

I vlasnik kluba "Komitet" objasnio je šta se te noći dogodilo.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Haos u Komitetu

- Iako nismo želeli da se oglašavamo u javnosti, posle raznih dezinformacija koje su dospele u medije naš stav se promenio. Za početak, neprijatne scene se jesu dogodile u subotu u ponoć, i ovom prilikom se izvinjavamo gostima koji su bili primorani da gledaju sve to, i da na nekin način budu prisutni kao očevici, a ne kao žrtve nasilja kako su neki mediji preneli. Klub nije razoren, nije demoliran i dan nakon neprijatne situacije bio je spreman za dalji rad. Klub "Komitet" nema apsolutno nikakve veze sa pomenutim sukobom, menadžment novootvorenog lokala je takav da on garantuje miran rad, a sigurni smo da će u narednim nedeljama i mesecima potvrditi da je neprijatna scena u subotu bila samo jedan izuzetak, a ne pravilo. Nijedan gost nije povređen i naš menadžment nema nikave veze sa navijačkim grupama, niti je ovaj sukob imao veze sa nečim sličnim. Kao klub smo u svakom segmentu apolitični i želimo da se stavi tačka u uplitanje pojedinih teorija zavere - rekao je on.