PREBIO BIVŠU, PA JE SILOVAO DEVET PUTA: Policija u Subotici uhapsila manijaka


IZVOR: Biljana KNEŽEVIĆ - 02.07.2018 | 05:33


Ferdi B. (31) uhapšen je zbog sumnje da je silovao bivšu devojku D. N. (22) iz Subotice. Kako Srpski telegraf saznaje, on se tereti da je brutalno pretukao D. N., a potom je zaključao u kuću, skinuo golu, vezao i silovao devet puta. Brutalno iživljavanje trajalo je celu noć, a zlostavljana devojka je, na sreću, uspela da pobegne i prijavi manijaka.

Foto: pixabay.com

Dva meseca u vezi

- Ferdi B. i D. N. su bili u vezi oko dva meseca, a raskinuli su pre tri meseca. Međutim, on nije mogao da se pomiri sa tim da ju je izgubio, pa je i posle raskida nastavio da je uznemirava i proganja - kaže naš sagovornik.

Kobnog dana Ferdi B. je došao u kuću bivše devojke, a potom je uz pretnje odvukao u svoju kuću, gde se iživljavao nad njom.

- Upao je u stan D. N. i vikao je na nju. Pretio joj je da mora da bude sa njim ili će je ubiti. Nakon toga je iz njene torbe uzeo ličnu kartu, mobilni telefon, 12.000 dinara i 20 evra. Zgrabio ju je za ruke i bukvalno vukao po ulici do svoje kuće, koja se nalazi nekoliko ulica dalje - priča naš izvor iz istrage.

Nesrećna žena nije ni slutila kakav je pakao čeka i kroz kakve će muke proći.

Nasilnik nije mogao da se pomiri s raskidom, pa je proganjao devojku i pretio joj da mora da živi s njim

- Uvukao ju je u sobu, zaključao vrata i počeo da je vređa. Ponavljao je da D. N. mora da živi sa njim, psovao je, a onda ju je udarao pesnicama i kaišem po telu i glavi.

Foto: pixabay.com

Posle premlaćivanja naterao je žrtvu da se skine gola, pa joj vezao ruke majicom, a usta kaišem kako niko ne bi mogao da čuje njene vapaje - kaže naš sagovornik.

Pritvor do 30 dana

Kako dodaje, nasilnik se tu nije zaustavio.

- Hteo je da ima seks sa D. N., ali ga je ona odbila. Tad ju je ponovo pretukao, a potom silovao čak devet puta. Sledećeg dana monstrum je izašao iz kuće, a žrtva je uspela da se spase - priča naš izvor.

Ferdiju B. je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

ČINJENICE

Na meti nasilnika

  • MART 2018. V. M. (30) iz Kruševca upao u stan bivše devojke N. N. (26), pa je pretukao i silovao
  • NOVEMBAR 2017. V. R. (40) oteo je, opljačkao i silovao bivšu devojku (58) iz Prokuplja
  • FEBRUAR 2017. U Negotinu je uhapšen S. M. (41) zbog zlostavljanja bivše devojke Lj. B. (32)
  • JUN 2014. B. Đ. (36) iz Vlasotinca tereti se da je silovao devojku koja je želela da ga ostavi
  •