DA SE OVAJ ZLOČIN NIKAD NE ZABORAVI: Danas bi Tijana Jurić slavila 19. rođendan


IZVOR: Republika - 04.05.2018 | 08:45


Igor Jurić, otac devojčice Tijane, kojoj je 2014. godine život brutalno prekinuo monstrum Dragan Đurić, objavio je jutros na svom Fejsbuk profilu potresan status povodom njenog rođendana.

Foto: facebook.com/Igor Jurić

Igor i Tijana Jurić

- Danas nećemo plakati. Danas je rođendan i želim da pričamo o lepim stvarima, nezaboravnim uspomenama. To nam niko ne može oduzeti, smejaćemo se. Jer tvoja majka i sestra znaju koliko bi bila danas srećna. I one žele da budu srećne, bar na trenutak. Bila bi puna kuća ljudi koje voliš, smejala bi se i pričala o fakultetu koji ćeš upisati... Zbog toga i sve vas molim, nemojte danas stavljati tužne statuse, zbog nje i nas. Tićo, tebi hvala ti što si mi omogućila da radim plemenite stvari, što si od mene napravila boljeg čoveka i što sam izgubio pojam značenja reči "strah". Učiniću sve, da, kada dođe vreme za to, budem blizu tebe. Vidimo se. Srećan rođendan ljubavi tatina - napisao je Igor Jurić.

 

 

Tijana Jurić iz Subotice danas bi slavila 19. rođendan.

Nestala je u noći između 25. i 26. jula 2014. godine u blizini vojvođanskog sela Bajmok. Tog dana se vratila sa mora. Isto veče je vozom otišla u Bajmok kako bi se srela sa drugarima. Na sebi je imala belu majicu, svetle farmerice i bele "starke". U Bajmoku joj inače žive baba i deda sa majčine strane.

Tijanu je na zemljanom putu "golfom" presreo ubica. Đurić je devojčicu udario vratima automobila, a potom je na silu ugurao u vozilo i odvezao je van neselja. Potraga za Tijanom počela je iste večeri, a tek dve nedelje kasnije policija je razotkrila strašan zločin i uhapsila mesara iz Surčina koji je ubrzo i priznao da je ubio Tijanu.