"NIKAD VAM NEĆU REĆI GDE JE TELO MALE DANKE!" Reči oca monstruma će vam zalediti krv u žilama! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU


IZVOR: Republika/A.N. - 14.04.2024 | 07:00


Budite bolje informisani od drugih!

Foto: Republika.rs, facebook
"NIKAD VAM NEĆU REĆI GDE JE TELO MALE DANKE!" Reči oca monstruma će vam zalediti krv u žilama! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU

Srpski telegraf u izdanju za nedelju 14. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

 

  • OTKRIVAMO: PRAVA ISTINA O MALOJ DANKI! MONSTRUMOV OTAC PRENEO DELOVE TELA: Policiji poručio: Nikad vam neću reći gde je!

Radosav Dragijević, otac ubice male Danke Ilić (2), priznao je istražiteljima da su on i njegova dva sina raskomadali telo nesrećne devojčice, ali da ni po koju cenu ne želi da otkrije na kojoj lokaciji se nalaze ostaci, saznaje Srpski telegraf!
- Nikada vam to neću reći - drsko je odgovorio Dejanov i Daliborov otac, prenose naši izvori.

 

  • SAM SE OLUPAO! ĐILAS BI BOJKOT IZBORA: A opozicija sad njega bojkotuje

Šta dočeka, crni Dragane? Verovali mi to ili ne, tek neformalnom gazdi opozicije Draganu Đilasu okreću leđa i bune se protiv njegove ideje o bojkotu čak i oni koji su mesecima klimali glavom na sve što bi rekao ili tražio i to bespogovorno ispunjavali.
Počelo je s Miroslavom Aleksićem i njegovom strankom, nastavilo se s odlascima dvoje funkcionera iz same Slobode i pravde, a onda je pobuna počela da se širi kao epidemija.

  • SKANDAL U KRALJEVU! KUPILA SAM SANDUK ZA ŽIVU ŽENU: Iz bolnice javili da mi je baba umrla


Sandra Petrović iz Kraljeva doživela je šok kada je bolnica u ovom gradu njenu živu baku (88) proglasila mrtvom! Ovaj katastrofalni propust koji se dogodio u petak uveče ostao je bez odgovora jer u zdravstvenom centru Studenica juče nisu želeli ovaj slučaj da komentarišu za Srpski telegraf i naš portal Republika.

  • VELIKA ISPOVEST DARE BUBAMARE: UDALA SAM SE IZ INTERESA

Pevačica Dara Bubamara kaže da je u prvi brak ušla jer je bila na tezgi u inostranstvu, pa je morala da se uzme s tadašnjim dečkom Lazarom Dugalićem Lakijem zbog papira da je ne bi uhapsili! Pevačica se prisetila iskustva koje danas rado prepričava i koje joj je smešno, ali je tada morala brzo da reaguje da ne bi upala u probleme.

  • DANAS POKLON DODATAK: JUNACI SRPSKIH TERMOPILA: Neispričane ratne priče sa Kosmeta

Foto: republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 14. april 2024. godine