UŽAS! Policija privela manijaka iz Čuruga: Tinejdžerka ostala trudna posle silovanja


IZVOR: Biljana KNEŽEVIĆ - 02.04.2018 | 05:24


Kristijan V. (23) iz Čuruga priveden je zbog sumnje da je krajem decembra prošle godine silovao 17-godišnju K. J. Zločin je otkriven tek nakon nekoliko meseci, kada je devojčica otkrila da je u drugom stanju.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Pretnje

Kako Srpski telegraf saznaje, K. J. je ispričala da ju je Kristijan oko 22 sata oteo, a zatim uvukao u napuštenu kuću u Ulici Dimitrija Tucovića u Čurugu i tamo je napastvovao.

3. mesec trudnoće konstatovali lekari kod žrtve

- Ona se vraćala od drugarice i na pola puta do kuće presreo ju je Kristijan i počeo da joj se nabacuje. Rekao joj je da je mnogo lepa i pitao zbog čega ide sama. Devojčica nije htela da komunicira s njim, već mu je rekla da žuri kući, što je njega iznerviralo - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Nakon toga mladić je navodno maloletnicu zgrabio za ruku, začepio joj usta i uvukao u napuštenu kuću gde se brutalno iživljavao nad njom.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

- Prema njenim rečima, prislonio ju je uza zid i počeo da je dodiruje po telu, a onda je srušio na pod, skinuo pantalone i silovao. Ona ga je preklinjala da to ne čini i pokušala da se odupre, ali mladić nije odustajao. Nakon završenog zločina, zapretio je K. J. da će ubiti i nju i njenu porodicu ukoliko bude nekome spomenula šta se desilo. Potom se obukao i otišao - kaže naš sagovornik.

Kristijan se branio da je bio pijan i da se ne seća svega

Iz straha za svoju bezbednost i bezbednost najbližih, tinejdžerka je ćutala o užasu kroz koji je prošla. Roditeljima je odlučila da ispriča tek kada su joj doktori konstatovali trudnoću.

- Prošle nedelje K. J. je primetila promene na svom telu. Stomak je počeo da raste, a često je povraćala, pa je u pratnji majke otišla na Kliniku za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu. Tamo su joj doktori rekli da je u trećem mesecu trudnoće, nakon čega se poverila roditeljima i ispričala im šta se tačno desilo - kaže naš sagovornik.

Saslušanje

Kristijan V. je na saslušanju ispričao da je maloletnica dobrovoljno imala seksualne odnose s njim, kao i da je bio pod uticajem alkohola i da se ne seća čitave situacije.