BEČKA POLICIJA OBJAVILA NOVE SLIKE ŽENA SA SNIMKA! Sumnja se da je devojčica Danka sa njima!


IZVOR: Republika/D.B. - 03.04.2024 | 15:24


Policija je objavila nove fotografije žena sa snimka zbog sumnje da na snimku sa njima jeste devojčica Danka.

Foto: Republika.rs, društvene mreže
BEČKA POLICIJA OBJAVILA NOVE SLIKE ŽENA SA SNIMKA! Sumnja se da je devojčica Danka sa njima!

Kako je u utorak potvrdila bečka policija, srpskim vlastima se u subotu javio Srbin koji živi u Beču. Oko 20 časova u Beču je na tramvajskoj stanici Šotenring usnimio malo dete u pratnji dve žene. To dete, podsetimo, liči na Danku Ilić. 

Pošto je uočio sličnost između devojčice i dvogodišnjeg deteta nestalog u Srbiji, napravio je snimak. On je ovo stavio na raspolaganje vlastima radi dalje istrage. Srpske vlasti su potom kontaktirale policiju u Austriji, pri čemu je istragu o sumnji na otmicu dece preuzela bečka državna kriminalistička policija, istražna oblast 01/Leib-Leben 02.

Policija je objavila nove fotografije žena sa snimka zbog sumnje da na snimku sa njima jeste devojčica Danka. Bečka policija moli ljude ili svedoke koji poznaju žene i ako znaju gde se nalaze ili gde se nalazi dete da se hitno jave policiji. 

Podsetimo, i veliki austrijski medij objavio vest o malenoj Danki

Nakon što se prošlog vikenda pojavila vest da je mala Danka Ilić (2), koja je nestala u okolini Bora 26. marta, možda snimljena u Beču, austrijski mediji uključili su se u potragu za njom. Sada je vest o njenom nestanku objavio i čuveni Kronen Zeitung.

Austrijski medij piše da je dvogodišnja devojčica iz Srbije nestala prošlog utorka, a da je Srbin koji živi u Beču rekao da je na tramvajskoj stanici u ovom gradu video devojčicu koja podseća na Danku.

Čuveni Krone piše da je devojčica nestala iz bašte vikendice u Banjskom polju u blizini Bora. Dodaju da je na sajtu Interpola objavljena fotografija devojčice sa njenim podacima. Podsećaju da će Danka uskoro napuniti dve godine, da ima smeđu kosu, beleg na levoj nadlaktici i da je visoka oko 85 centimetara.

BONUS VIDEO: