ONA JE PRVA JAVNOST OBAVESTILA O NESTANKU MALE DANKE (2) I DIGLA LJUDE NA NOGE! Oglasila se ujna nestale devojčice! JEDVA PRIČA!


IZVOR: Republika - 27.03.2024 | 23:40


Policija je obustavila potragu sa malom Dankom, jer sve je ukazivalo da dete nije tamo.

Foto: Društvene mreže
ONA JE PRVA JAVNOST OBAVESTILA O NESTANKU MALE DANKE (2) I DIGLA LJUDE NA NOGE! Oglasila se ujna nestale devojčice! JEDVA PRIČA!

Od juče od 13.45 nema ni traga od devojčice Danke Ilić (2) koja je nestala u Banjskom polju kod Bora.

Prva koja je javnost obavestila o nestanku deteta bila je njena ujna Jovana Dragomirović, Ona je preko društvenih mreža alarmirala ljude da je dete nestalo, posle čega su ljudi iz Bora i okoline počeli masovno da se priključuju potrazi za malom Dankom.

- Nada nas ne napušta. Teško nam je svima sve ovo palo. Ne mogu ništa više da kažem, razumite - rekla je Dankina ujna za Kurir.

Podsećamo, majka je rekla da je devojčica nestala oko 13.45 ispred njihove vikendice u Banjskom polju kada je samo na trenutak okrenula leđa detetu da bi sinu dala vodu. Navodno, u trenutku nestanka, otac je bio u Boru na poslu i krenuo je ka Banjskom polju tek kad mu je ona javila da deteta nema.

Međutim, snimak kamere opovrgao je ovu priču i pokazao je da je otac već oko 13.15 bio u ovom selu, a malo pre toga viđena je i majka sa oba deteta. Više o ovome pročitajte ovde.

Ovo je jedna od nelogičnosti kojim se verovatno i policija bavi.

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, kako je saopšteno, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Bonus video